Ramo nerede çekiliyor? Oyuncuları ve konusu..

Show TV ekranlarının yeni sezon dizisi Ramo'nun nerede çekildiği konusu izleyicilerde merak uyandırdı.

Merve Mutlu
27 Aralık 2019 - 13:42
Yeni Bölüm

Başrolünde Ramazan karakteri ile Murat Yıldırım'ın, Avukat Sibel karakteri ile de Esra Bilgiç'in yer alacağı Ramo dizisinin konusu ve oyuncuları kadar nerede çekildiği de büyük merak konusu oldu. Tüm merak edilenleri sizler için derledik.. 

Ramo dizisinin oyuncuları:

19-12/27/ramonun-oyunculari.jpg

Murat Yıldırım (Ramo), Esra Bilgiç, Cemre Baysel, Görkem Sevindik, Burcu Cavrar, Nilüfer Açıkalın, Sacide Taşaner, İdil Fırat, Rüzgar Aksoy, Yıldırım Gücük, İlker Aksum, Yiğit Özşener, İlhan Şen, Nebil Sayın, Efsane Odağ, Hakan Salınmış, Leyla Kader İlhan, Burak Tamdoğan ve Deniz Gürzümar rol almaktadır.  

Ramo dizisinin konusu:

19-12/27/ramo-dzisi.jpg

Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Ramo dizisinde: İki ailesinde devam eden bir mücadele ve mücadelenin ortasında kalmış imkansız bir aşk hikayesinin anlatılacağı dizide genç ve güzel bir avukat olan Sibel ile deli dolu ama haysiyetli bir mahalle delikanlısı olan Ramo izleyici ile buluşacak. 

Ramo nerede çekiliyor?

19-12/27/ramo-nun-konusu-ne-1577437212.jpg

Bir süredir merakla beklenen dizinin nerede çekileceği de merak konusu oldu. Eskiden neredeyse her dizi için İstanbul kullanılırken özellikle bu sene bu kural bozuldu. Dizilerin birçoğunun İstanbul dışında çekilmesi ilgi uyandırırken Ramo dizisi de İstanbul'dan vazgeçen yapımlar arasına girerek tercihini Adana'dan yana kullandı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin