Beren Saat'in yeni dizisi Atiye'nin setinde yaşanan ölümlü kaza ile ilgili yapımcıya dava açıldı!

Netflix için yeni çekilen Atiye dizisinde geçtiğimiz aylarca yaşanan kaza hakkında yapımcıya dava açıldı.

Merve Mutlu
27 Haziran 2019 - 14:03
Magazin

Netflix Türkiye'nin Hakan: Muhafız'ın ardından yeni dizi projesi olan ve başrolünde Beren Saat'in rol alacağı Atiye dizisinin setinde geçtiğimiz aylarda yaşanan kaza, bir çalışanın hayatına mâl olmuş ve gündeme bomba gibi düşmüştü.

19-06/27/beren-saat.jpeg

Kadrosunda Beren Saat ve Mehmet Günsür gibi isimleri bir araya getiren projenin setinde vahim bir iş kazası yaşanmıştı. İhmal nedeni ile yaşandığı iddia edilen kaza, set çalışanının hayatını kaybetmesine neden olmuştu. Hasan Karatay isimli çalışan, sette boya yaparken ihmaller nedeni ile merdivenlerden düşerek yoğun bakıma alınmış ancak hayatını kaybetmişti. Dizinin setinde ambulans olmaması ve iş güvenliği uzmanı bulundurulmadığı, ayrıca Hasan Karatay'ın sigortasız çalıştırıldığı ortaya çıkmıştı.

19-06/27/kazak.png 

Sette yaşanan iş kazası nedeniyle yapımcılara dava açıldı!

Çeşitli ihmaller nedeniyle, çalışan Hasan Karatay'ın ölümüne neden oldukları iddiası ile OG Medya Yapımcısı ve sahibi Onur Güvenatam'a dava açıldı. 

Sosyal güvenlik uzmanınca yapılan incelemede: sette gereken tedbiri almadığı gerekçesi ile OG Medya Yönetim Kurulu Başkanı ve Yapım Şirketi sahibi Onur Güvenatam'ın, gencin ölümünde asli derecede kusurlu olduğu rapor edildi. Güvenatam hakkında "Taksirle ölüme neden olma" suçundan dava açılarak 6 yıla kadar hapsi istendi..

19-06/27/atiye.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin