Reef Break 1. sezon 2. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Deniz, kum, güneş ve aksiyon! Başrolünde Poppy Montgomery'nin yer aldığı yaz dönemi suç dizisi Reef Break'in yeni bölümünde neler olacak? Reef Break 1. sezon 2. bölüm fragmanı, konusu ve bölümden kareler...

Poppy Montgomery'i ekranlara geri döndüren ABC'nin yaz dizisi "Reef Break" geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle izleyici karşısındaydı.

REEF BREAK EKRAN SERÜVENİNE BAŞLADI!

Ken Sanzel ve Poppy Montgomery ikilisinin arkasında olduğu Reef Break'in hikayesinde; Cat Chambers (Montgomery), The Reef olarak bilinen Pasifik Okyanusu'ndaki büyüleyici, cennet gibi bir adanın valisine bağlı sorun çözücü olarak çalışmaya başlayan eski bir hırsızdır. İçinden geldiği gibi davranan, pervasız ve kolaylıkla karşı konulamayan bir kadın olan Cat'in kusursuz olmayan geçmişi; hızlı tempolu ve enerjik maceralar ile ada entrikalarının içine çekildiği günümüz suç ve suçlularını anlama konusunda kendisine önemli avantajlar sağlar.

19-06/27/reef-break-dizi-afisi.jpg

Cat'in yeniden ortaya çıkışı aynı zamanda aralarında FBI ajanı eski kocası, tutuklu durumdaki eski suç patronu ve boyunu aşan işlere girişen bir dedektif aşığının da bulunduğu eski arkadaşlar, aşıklar ve düşmanlar arasında yeni sorunlar ortaya çıkaracaktır.

REEF BREAK AÇILIŞ BÖLÜMÜ REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Dizi, Ken Sanzel'in senaryosunu kaleme alıp, Alex Zakrzewski'nin yönetmen koltuğunda oturduğu ilk bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.5 reyting oranı ve 2.84 milyon izleyici rakamlarını elde etti.

REEF BREAK 1. SEZON 2. BÖLÜM NE ZAMAN?

Reef Break; Robert Port'un senaryosunu kaleme alıp, Shawn Seet'in yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun ikinci bölümü "Lost & Found" ile 27 Haziran 2019 Perşembe akşamı ABC ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

19-06/27/reef-break-dizi-kadrosu.jpg

REEF BREAK 1. SEZON 2. BÖLÜM KONUSU

Günümüz korsanları valiyi etkisiz hale getirebilecek bilgiler içeren bir dizüstü bilgisayar çaldıklarında Cat Chambers yeni bir aksiyonun içine atlar. Cat, olayların içine girdikçe beklediğinden çok daha fazla şeyle karşılaşacaktır.

Oyuncu Kadrosu: Poppy Montgomery (Cat Chambers), Ray Stevenson (Jake Elliot), Desmond Chiam (Wyatt Cole), Melissa Bonne (Ana Dumont) ve Tamala Shelton (Petra)

"Reef Break" (ABC) 1. sezon 2. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin