Reef Break dizisi bu akşam başlıyor! Reef Break konusu, fragmanı ve oyuncu kadrosu!

Başrolünde Poppy Montgomery'nin yer aldığı yaz dönemi suç dizisi Reef Break başlıyor. Reef Break nasıl bir dizi? Konusu, fragmanı, oyuncu kadrosu hakkında detaylar...

Başrolünde Poppy Montgomery'i izleyeceğimiz ABC kanalının yaz dönemi dizilerinden "Reef Break" 20 Haziran Perşembe akşamı ekran serüvenine başlıyor.

19-06/20/reef-break-1x01-foto.jpg

"REEF BREAK" KONUSU

ABC Studios, ABC Studios International ve M6 ortak yapımcılığında hazırlanan; seksi ve aksiyon dolu bir dizi olarak nitelendirilen Reef Break'in konusuna bakacak olursak;

Cat Chambers (Montgomery), The Reef olarak bilinen Pasifik Okyanusu'ndaki büyüleyici, cennet gibi bir adanın valisine bağlı olarak sorun çözücü olarak çalışmaya başlayan eski bir hırsızdır. İçinden geldiği gibi davranan, pervasız ve karşı konulamaz bir kadın olan Cat'in kusursuz olmayan geçmişi; hızlı tempolu, enerjik maceralar ve ada entrikalarının içine çekildiği günümüz için suç ve suçluları anlama konusunda kendisine içgüdüsel bir hediye sunmuştur.

19-06/20/reef-break-dizisi-afis.jpg

Cat'in yeniden ortaya çıkışı aynı zamanda aralarında FBI ajanı eski kocası, tutuklu durumdaki eski suç patronu ve boyunu aşan işlere girişen bir dedektif aşığının da bulunduğu eski arkadaşlar, aşıklar ve düşmanlar arasında yeni sorunlar ortaya çıkaracaktır.

"REEF BREAK" OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosunda Montgomery'e Ray Stevenson (Jake Elliot), Desmond Chiam (Wyatt Cole), Melissa Bonne (Ana Dumont) ve Tamala Shelton (Petra) gibi isimler eşlik ediyor.

19-06/20/reef-break-oyuncu-kadrosu.jpg

Ken Sanzel'in senaryosunu kaleme aldığı Reef Break'in yürütücü yapımcı kadrosunda Mark Rosner, Poppy Montgomery, Steve Pearlman ve Ruthanne Secunda yer alıyor.

Dizinin pilot bölüm senaryosunu Ken Sanzel kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Alex Zakrzewski oturuyor.

"Reef Break" (ABC) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin