Tek Yürek Cem (Burak Tozkoparan) kimdir?

Tek Yürek dizisinde Cem karakteri ile izleyici karşısına çıkan Burak Tozkoparan kimdir? Dizileri ve hakkındakiler...

Nurşah
20 Haziran 2019 - 17:41
Yeni Bölüm

Degas film imzası taşıyan Tek Yürek dizisi yaz ayları boyunca TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya devam edecek. Genç oyunculardan oluşan kadrosu ile dikkatleri çeken dizinin kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu! Tek Yürek Cem karakterini canlandıran Burak Tozkoparan kimdir?

19-06/20/tek-yurek-cem.jpg

Tek Yürek Cem kimdir?

Tek Yürek dizisinin bu akşamki bölümünde izleyeceğimiz Cem, Yiğit'in üvey kardeşidir. Kendine özgü bir karakter olan Cem, dizinin hikayesinde farklılıklara sebep olacak gibi görünüyor. Cem karakteri Burak Tozkoparan tarafından canlandırılmaktadır...

19-06/20/burak-tozkoparan-tek-yurek.jpg

Burak Tozkoparan kimdir?

14 Kasım 1992 tarihinde dünyaya gelen oyuncu an itibarıyla 26 yaşındadır. Anne ve babası Rizelidir. 2 Nisan 2011 senesinde düzenlenen Vodafone 14. Liseler Arası Müzik Yarışması’nın entrüman dalındaki birincisidir. Birinciliği bateri ile almıştır. Okan Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümünü yüzde yüz burslu olarak kazanmıştır.

Müziğe yetenekli olan isim, aynı zamanda oyunculuktaki başarısını da kanıtlamıştır. Paramparça ve Kırgın Çiçekler dizileri ile izleyici karşısına çıkan Burak Tozkoparan son olarak Tek Yürek dizisinde rol almıştır.

Burak Tozkoparan dizileri

-Paramparça
-Kırgın Çiçekler
-Tek Yürek

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin