Netflix Snabba Cash film serisinin dizisine onay verdi! Snabba Cash nasıl bir dizi konusu ne?

Başrolünde Joel Kinneman'ın yer aldığı film üçlemesi Snabba Cash, Netflix platformuna dizi olarak geliyor. Snabba Cash (Easy Money) dizisiyle ilgili ilk bilgiler...

Her ay onlarca yeni yabancı diziyi takipçilerine sunan Netflix bir yandan da dünyanın her bir köşesinden yeni dizi projeleri üzerinde çalışmalarını yürütüyor.

NETFLIX'TEN "SNABBA CASH" DİZİSİNE ONAY!

Platform, İsveç yapımı film serisi "Snabba Cash"den (Easy Money) uyarlanan sezonu 6 bölümlük yeni bir dizi projesi için düğmeye bastı.

19-06/20/snabba-cash-foto.jpg

"SNABBA CASH" DİZİSİNİN KONUSU

Senarist Oskar Söderlund ve yazar Jens Lapidus'un künyesine isimlerini yazdırdıkları yeni dizi projesinin hikayesi orijinal film serisinde olduğu gibi Jens Lapidus'un çok satan roman serisinden esinleniyor.

Sinema filmlerinde gösterilen olayların on yıl sonrasında Stockholm'da geçecek hikayede suç dünyasının artık çok daha vahşi, acımasız ve kaotik bir pozisyonda olduğunu göreceğiz. Tanışacağımız üç yeni karakter Stockholm'un değişen yeraltı dünyası ve çevresinde kolay paranın peşinde koşacaklar.

19-06/20/snabba-cash-film-afisi.jpg

İlki 2010 yılında yayınlanan orijinal film serisinin başrolünde Joel Kinnaman yer alıyor. 2012'de Easy Money II: Hard to Kill ve 2013'te Easy Money III: Life Deluxe devam filmleri olarak ilk filmi takip etmişlerdi.

Film üçlemesinin arkasındaki SF Studios'un yapımcılığını üstlendiği dizide Oskar Söderlund (The Fat and the Angry, Greyzone) ile Lapidus senaryoyu birlikte kaleme alırlarken projenin yürütücü yapımcılığını da üstlenecekler.

Lapidus uzun süredir Snabba Cash'in devamını getirmek için bir fırsat beklediğini söylerken; Netflix Kuzey Avrupa Uluslararası Orijinal Yapımlar Yöneticisi Tesha Crawford ise yeni dizi projeleri hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Bu yeni İsveç dizisini duyurmaktan ve çok sevilen film serisinin evrenini taze ve heyecan verici bir şekilde hayat döndürmekten dolayı mutluyuz. Oskar ve Jens ile çalışmaktan, Snabba Cash'in yeni sayfası için vizyonlarından dolayı heyecan duyuyoruz. SF Studios ile de aynı zamanda inanılmaz derecede güçlü bir yerel ortak edinmiş olduk."

19-06/20/jens-lapidus-1561039300.png

Snabba Cash dizisinin oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmalarına başlandı. Dizinin ne zaman izleyiciyle buluşacağı konusunda şimdilik bir açıklama yapılmış değil. 

"Snabba Cash" (2010) film fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin