Yasak Elma'nın Lila'sı Ayşegül Çınar hayranı tarafından kaçırılmış!

Fox ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde rol alan Ayşegül Çınar hayranı tarafından kaçırıldığını anlattı.

Merve Mutlu
20 Haziran 2019 - 17:02
Magazin

Başrollerinde Talat Bulut, Eda Ece ve Şevval Sam'ın rol aldığı, Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'da Lila Argun karakterini canlandıran Ayşegül Çınar, takıntılı bir hayranı tarafından kaçırıldığını 2. Sayfa programında anlattı. 

19-06/20/lila-argun.png

Ayşegül Çınar takıntılı hayranı tarafından kaçırılmış!

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa adlı magazin programına konuk olan Ayşegül Çınar, saplantılı bir hayranı tarafında zorla arabaya bindirilerek kaçırılmaya çalıştığını anlattı. Çınar olanları şöyle anlattı;

"Yasak Elma dizinde oynarken bir hayranım beni çok beğenmiş ve evimi buldu. Evimden çıktığımda boş bir sokağa girdim yanıma arabayla yaklaşarak iki kolumdan tutup zorla arabaya bindirdi.

"Benimle evleneceksin deyip arabayı sürdü!"

19-06/20/yasak-elma-lila.png

Arabanın arkasından dolaşıp gelerek 'Ne oluyor' demeye kalmadan arabaya bindirip kapıları kilitledi. Ben bağırmaya başlayınca da 'benimle evleneceksin' deyip arabayı sürdü. Telefonum cebimdeymiş o arabayı kullanırken gizlice telefonu çıkararak arkadaşıma konumumu gönderdim.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne girerken polis çevirdi ve karakola giderek şikayetçi oldum. Olay uzamasın diye şikayeti geri çektim şu an ne yaptığını bilmiyorum. Daha sonra da menajerimin yan tarafındaki binaya taşındım."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin