Tek Yürek Melda (Su Kutlu) kimdir?

Tek Yürek dizisinin yeni karakteri Melda kimdir? Karakteri canlandıran oyuncu Su Kutlu hakkında...

Nurşah
20 Haziran 2019 - 16:28
Yeni Bölüm

TRT 1 ekranlarının sevilen gençlik ve spor temalı dizisi Tek Yürek kadrosuna Melda karakteri ile dahil olan Su Kutlu kimdir? Kaç yaşında, genç oyuncunun şimdiye kadar rol aldığı diziler neler?

19-06/20/tek-yurek-melda.jpeg

Tek Yürek Melda kimdir?

Tek Yürek dizisinin yeni karakteri Melda, Cem'in kardeşidir. Cem'den iki yaş küçük olan Melda, aynı zamanda Yiğit'in de üvey kardeşidir. Tek Yürek dizisinde Melda karakteri güzel oyuncu Su Kutlu tarafından canlandırılacaktır...

 19-06/20/su-kutlu-kimdir.jpg

Su Kutlu kimdir?

Güzel oyuncu 1991 senesinde dünyaya gelmiştir ve an itibarıyla 28 yaşındadır. Oğlak burcudur, 1.66 boyundadır. Eti Maximus reklamında oynayarak dikkatleri üzerine çekmiş ardından 2012 senesinde ekrana gelen Hayatımın Rolü dizisi ile izleyici karşısındaki yerini almıştır.

Ali Ayşe'yi Seviyor, Çalıkuşu, Güzel Köylü, Tutar mı Tutar, Ya Tutarsa, Ama Arkadaşlar İyidir ve Bir Mucize Olsun dizilerinde rol almıştır. Güzel oyuncuyu son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan bayrama özel mini dizi Dengi Dengine'de izledik. Şimdi ise yine TRT dizisi olan Tek Yürek'te rol alacak...

19-06/20/tek-yurek-su-kutlu.jpeg

Su Kutlu dizileri

-Hayatımın Rolü
-Ali Ayşe'yi Seviyor
-Çalıkuşu
-Güzel Köylü
-Tutar mı Tutar
-Ya Tutarsa
-Arkadaşlar İyidir
-Bir Mucize Olsun
-Dengi Dengine
-Tek Yürek

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin