Lost'un yıldız ismi onaylanan Yellowstone 3. sezon kadrosunda!

Paramount Network'ün popüler dizisi Yellowstone 3. sezon onayını alırken yeni sezon için kadrosuna Lost yıldızı Josh Holloway'i de kattı.

Kevin Costner'lı "Yellowstone" dün akşam ikinci sezonunu açmadan önce takipçilerine müjdeli bir haber geldi!

YELLOWSTONE'A 3. SEZON ONAYI!

Yayıncı kanal Paramount Network, amiral gemisi konumundaki dizisi için resmi 3. sezon onayını verdi. Başlayan ikinci sezonda olduğu gibi 3. sezon da 10 bölümden oluşacak.

İlk sezonuyla bölüm başına 5.1 milyon izleyici tarafından takip edilen Yellowstone, 2018'in en çok izlenen yeni kablolu kanal dizisi olmuştu.

19-06/20/yellowstone.jpg

YELLOWSTONE 3. SEZONDA HOLLOWAY SÜRPRİZİ!

Yeni sezon onayı duyurulurken gelecek sezon için bir de önemli oyuncu kadrosu haberi paylaşıldı. Lost ve Colony gibi diziler sayesinde yakından tanıdığımız ünlü aktör Josh Holloway, Yellowstone'un 3. sezonunda tekrar eden önemli bir rolle izleyici karşısında olacak.

Holloway'i yakışıklı, etkileyici ve Montana'da iddialı planları olan bir yatırım fonu yöneticisi Roarke Carter karakteriyle izleyeceğiz.

19-06/20/josh-holloway-yelloswtone-1561035320.jpg

"YELLOWSTONE" KONUSU VE KADROSU

Taylor Sheridan ve John Linson ikilisinin yaratıcısı olduğu Yellowstone'un hikayesi; ABD sınırındaki en büyük çifliği kontrol eden; arazi ıslahı yapanlar, Kızılderililere ayrılmış bölge ve Amerika'nın ilk ulusal parkı gibi unsurlarla sürekli mücadele altında bulunan John Dutton (Costner) önderliğindeki Dutton ailesine odaklanıyor.

Luke Grimes, Kelly Reilly, Wes Bentley, Cole Hauser, Kelsey Asbille, Brecken Merrill, Jefferson White, Danny Huston ve Gil Birmingham gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran Yellowstone'un yürütücü yapımcı kadrosu ise John Linson, Art Linson, Taylor Sheridan, Kevin Costner, David C. Glasser ve Bob Yari'den oluşuyor.

"Yellowstone" (Paramount Network) 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin