The Rain 3. sezon onayını aldı! Final sezonu ne zaman?

Sevilen bilim kurgu dizisi The Rain üçüncü ve final sezonu ile izleyicisinin karşısında olacak!

Nurşah
20 Haziran 2019 - 15:28
Kültür Sanat

İlk Danimarka yapımı Netflix dizisi olma özelliğini taşıyan The Rain dizisi 3. sezon onayını aldı! Aynı zamanda final sezonu da olacak The Rain 3. sezon ne zaman yayınlanacak?

19-06/20/the-rain-3-sezon.jpg

The Rain 3. sezon onayı aldı!

IMDB üzerinde an itibarıyla 6,4 puana sahip olan dizi, bilim kurgu ve gerilim türlerinin öne bastığı konusu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Altı bölümden oluşan 2. sezon bölümleri 17 Mayıs tarihinde izleyici karşısına çıkartılan The Rain dizisi, ülkemizde de büyük bir ilgiyle takip ediliyor...

19-06/20/the-rain-final-sezonu-ne-zaman.jpg

Netflix'ten 3. sezon onayı kapmayı başaran The Rain, izleyicisi ile buluşacağı bu sezonda final yapacak. Diziseverleri heyecanlandıran bu haberin ardından, gözler yeni sezonun ne zaman yayınlanacağına çevrilmiş durumda. The Rain'in final sezonunun ise 2020 senesi içerisinde izleyici karşısında olacağı söyleniyor. Alba August, Lucas Lynggaard Tønnesen ve Mikkel Boe Følsgaard gibi ülkelerinde sevilen isimlerin kadrosunda yer aldığı dizi hakkındaki gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin