Alf dizisinden bir yıldız daha kaydı! Tanner ailesinin babası Max Wright hayatını kaybetti!

Bir döneme damga vuran Alf dizisinde Willie Tanner'ı canlandıran aktör Max Wright 75 hayatında hayatını kaybetti.

1980'li yılların efsane dizisi "Alf"in yıldız oyuncusu Max Wright hayatını kaybetti!

ALF'İN BABASI HAYATINI KAYBETTİ!

1986-1990 seneleri arasında NBC ekranlarına gelen; Melmac gezegeninden dünyaya gelip orta sınıf bir ailenin evine konuk olan dost canlısı uzaylı ALF'i (Alien Life Form) hikayesinin merkezine alan unutulmaz sit-com'un hikayesinde Tanner ailesinin babası Willie Tanner'a hayat veren Max Wright uzun süredir kanserle mücadele veriyordu.

19-06/27/max-wright-alf.jpg

1974'te başlayan yaklaşık elli yıllık oyunculuk kariyerinde 60'ın üzerinde film ve televizyon projesinde yer alan aktörün, Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletinde yer alan Hermosa Beach'deki evinde 75 yaşında hayatını kaybettiği duyuruldu.

WRIGHT'IN OYUNCULUK KARİYERİ

Cheers (Jim Fleener), Misfits of Science (Dick Stetmeyer), Buffalo Bill (Karl Shub) ve The Norm Show (Max Denby) gibi çeşitli televizyon dizilerinde de rol alan Wright'ın sinema kariyerinde ise All That Jazz, Reds, The Sting II, Soul Man ve The Shadow gibi işler bulunuyor. Oyuncu son olarak 2005 senesinde Back to Norm isimli televizyon filminde rol almıştı.

19-06/27/alf-dizi-izle.jpg

Wright ayrıca Tony Ödülü için adaylık da kazanan bir tiyatro oyuncusuydu. 1968'de The Great White Hope oyunuyla tiyatro sahnesine adım atan Wright, 1998 yılında Ivanov isimli tiyatro oyunundaki Anton Chekhov rolüyle Tony Ödülü adaylığı kazanmıştı.

İki çocuğu olan aktörün karısı Linda Ybarrondo 2017 senesinde vefat etmişti.

"Alf" dizisinden bir kesit (Türkçe dublaj):

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin