Her Yerde Sen'de Furkan Andıç'ın çocukluğunu Can Mutlu canlandıracak!

Sevilen romantik komedi dizisi Her Yerde Sen'de Demir'in çocukluğunu canlandıracak oyuncu belli oldu!

Nurşah
27 Haziran 2019 - 14:42
Gündem

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Her Yerde Sen'in ekrana gelecek olan yeni bölümlerinde Furkan Palalı'nın canlandırdığı Demir karakterinin çocukluğunu izleyeceğiz. Dikkat çekecek olan bu karakter, Ataberk Mutlu'nun kardeşi Can Mutlu tarafından canlandırılacak!

19-06/27/her-yerde-sen-demirin-cocuklugu.jpg

Her Yerde Sen'de Demir'in çocukluğu ortaya çıkıyor!

Başrollerinde Furkan Andıç ve Aybüke Pusat'ın yer aldığı Her Yerde Sen dizisi 3. bölümü ile 28 Haziran Cuma akşamı izleyici karşısında olacak. Eğlence dolu bir bölümle karşılaşacak olan izleyicileri minik bir sürpriz daha bekliyor!

19-06/27/her-yerde-sen-can-mutlu.jpg

Her Yerde Sen dizisinde sevilen oyuncu Furkan Andıç tarafından canlandırılan Demir karakterinin çocukluk hatıralarını izleyeceğiz. Bu sahneler ise sevilen oyuncu Ata Berk Mutlu'nun küçük kardeşi Can Mutlu tarafından canlandırılacak. Abisi Ata Berk Mutlu ile olan benzerliği ile dikkatlerden kaçmayan sevimli oyuncu, izleyiciler tarafından oldukça sevilecek gibi görünüyor...

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin