Bergen Filmi Fragmanı ve Vizyon Tarihi

Bergen filmi fragmanı yayınlandı ve filmin vizyon tarihi ortaya çıktı. Usta oyuncuları bir araya getirecek ve Bergen'in hayatını anlatacak film ne zaman vizyonda olacak?

Oğulcan Özsezgi
08 Şubat 2022 - 00:15
Gündem

Son dönemde, ünlü isimlerin hayatlarının konu aldığı sinema filmleri gündeme gelmeye başladı. Kısa süre önce vizyon giren ve Dilber Ay filminden sonra da şimdi Bergen filmi gündeme geldi. Film için çekimlerin devam ettiği zaten bilinen bir durumda ve açıkçası ne zaman vizyona çıkacak diye konuşuluyordu. Çekimlerin bittiğinin açıklanmasının üzerinden şimdi ise Bergen filmi fragmanı yayınlandı.

Fragmanla beraber vizyon tarihi de netlik kazanmış oldu. Filmin çok kısa bir süre sonra vizyona çıktığını göreceğiz. Hemen oyuncular ve tarih konusunda detaylardan söz edelim.

Bergen Filmi Oyuncuları Kimler?

Filmin fragmanında ilk dikkat çeken tabii ki ana başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah oldu. Usta oyuncu Bergen’i canlandıracak ve tabii ki filmin ana karakteri olacak. Fragmana bakacak olursak ünlü oyuncunun çok iddialı bir performans ortaya koyacağını anlıyoruz.

Şimdilik fragmana göre değerlendirdiğimiz zaman kesinlikle oyunculukların da en az hikaye kadar öne çıkacağı bir film olacağını görebiliyoruz. Bergen’in hayatının anlatılacağı filmde yer alan oyuncu kadrosunun da çok iddialı olduğunu belirtelim. Fragmanı paylaşmadan önce şöyle bir oyunculara da bakalım.

Filmde Göreceğimiz İsimler

  • Farah Zeynep Abdullah
  • Erdal Beşikçioğlu
  • Nergis Öztürk
  • Suzan Kardeş
  • Şebnem Dönmez
  • Ahmey Kayakesen

Bergen Filmi ilk fragmanında yer alan tarih ise 4 Mart olarak gözüküyor. Yani filmi önümüzdeki ayın ilk haftasında vizyonda göreceğiz. Film için yeni fragmanlar da paylaşılacak olursa, yine bunları da sizlerle paylaşırız. Şimdilik Bergen filminden beklentiler yüksek. Özellikle paylaşılan fragmandan sonra beklentiler daha da artmış oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin