Bergüzar Korel'den 90'lar akımına gönderme!

Her paylaşımı olay olan oyuncu Bergüzar Korel, bu kez 90'lar "Yapay Zeka Yıllığı" modasına göndermede bulundu. Ergenlik yıllarından bir fotoğrafı, sosyal medyadan paylaşan oyuncu Korel'in o paylaşımı ve altına düştüğü not...

ozan
05 Ekim 2023 - 12:12
Magazin

"Vatanım Sensin" ve "Binbir Gece" dizilerinde birlikte rol aldığı Halit Ergenç ile 2009 yılında evlenen ve  14 yıllık mutlu evlilikleri devam eden; Ali, Han, Leyla adında üç çocuk sahibi bir oyuncu Bergüzar Korel. Oyuncu Korel, son yıllarda oyunculuğunun yanı sıra paylaşımları ve sözleriyle de adından sıkça söz ettiriyor. Sosyal medyada yaptığı paylaşımları olay olan Korel'den yeni bir paylaşım daha geldi.

İşte o paylaşım...

23-10/05/korel.png

Yeni dizisi "Düğüm" için setlerde olan ve yeni imajıyla da çok konuşulan Bergüzar Korel, bu kez 90'lar akımına kayıtsız kalamadı. Ergenlik yıllarından yaptığı bir fotoğraf paylaşımının altına Korel, “Arkadaşlar üzgünüm ama hiçbirimiz ponpon kız değildik” notunu düştü.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin