Prime Video, ikonik HBO yapımlarını bünyesine katıyor!

Prime Video, HBO’nun öne çıkan ve çok izlenen yapımlarını izleyici ile buluşturuyor.

Volkan Usta
05 Ekim 2023 - 13:22
Gündem

Prime Video, ikonik HBO yapımlarını üyeleri ile buluşturmaya hazırlanıyor.

Euphoria - 15 Eylül 2023 

 

9 Prime Time Emmy ödülü sahibi, Euphoria, gençlerin karmaşık dünyasını çarpıcı bir şekilde işlemektedir. Bu dizi, gençlik, bağımlılık, cinsellik ve kimlik gibi hassas konuları cesurca ve samimiyetle ele alarak, izleyicileri duygusal bir yolculuğa çıkarıyor. Dizinin başrollerini Rue Bennet rolünde Zendaya, Jules Vaughn rolünde Hunter Schafer, Maddy Perez rolünde Alexa Demie paylaşıyor.

Pretty Little Liars - 1 Kasım 2023

Alison’un gizemli ölümünün ardından geride kalan dört arkadaşı Spencer, Hanna, Aria ve Emily’nin, “A” takma adlı birinden gelen tehdit mesajlarını ve Alison'ın ölümünün ardındaki gizemi anlatan 7 sezonluk dizinin başrollerini Troian Bellisario, Ashley Benson, Lucy Hale, Shay Mitchell ve Sasha Pieterse paylaşıyor. Kızlar, en karanlık sırlarını ifşa etmekle tehdit eden kimliği belirsiz bir düşmana karşı bir araya gelirken, aynı zamanda en iyi arkadaşlarının kaybolmasını da araştırırlar.

Chernobyl - 10 Kasım 2023

Çernobil, 1986 yılında Sovyetler Birliği'nde yaşanan korkunç nükleer felaketi anlatan mini dizinin yaratıcılığını Craig Mazin’in üstleniyor. Dizinin başrollerini Lyudmilla Ignatenko rolünde Jessie Buckley, Valery Legasov rolünde Jared Harris ve Boris Shcherbina rolünde Stellan Skarsgard’ın paylaşıyor. Çernobil felaketinin ardındaki acımasız gerçekleri hatırlatan dizide felaketin çevresel ve insanlık üzerindeki yıkıcı etkilerini gözler önüne seriyor.

Game of Thrones - Sezon 1 – 4, 15 Ekim 2023 / Sezon 5 – 8, Kasım 2023 

Game of Thrones, HBO tarafından efsanevi yazar George R.R. Martin'in "Buz ve Ateşin Şarkısı" serisinden uyarlanmıştır. Dizinin başrollerini, Daenerys Targeryan rolünde Emilia Clarke, Tyrion Lannister rolünde Peter Dinklage, Jon Snow rolünde Kit Harington paylaşıyor. Büyülü bir dünya içinde geçen bu epik fantastik drama, izleyicileri Westeros ve Essos adlı kurgusal kıtalara götürerek, taht için sürükleyici bir mücadele ve entrika dolu bir yolculuğa davet ediyor. Dizinin ilk dört sezonu, Prime Video’da ekim ayında yayına girecek ve kasım itibariyle diğer sezonlar da eklenecek.

Sex and The City - Sezon 1 – 6, Aralık 2023

Sex and the City, Darren Star tarafından yaratılan ve Candace Bushnell'in aynı adlı kitap serisinden uyarlanan, başta New York'un sosyal yaşamı olmak üzere modern ilişkiler, cinsellik ve kadın dostluğu ile ilgili konuları gözler önüne sermektedir. İkonik dizi, New York’ta bir köşe yazarı olan, kendi ilişkileri ve en yakın arkadaşlarının deneyimleri üzerine yazdığı yazıları ile Carrie Bradshaw’un anlatımıyla gerçekleşir. Dizinin başrollerini Carrie Bradshaw rolünde Sarah Jessica Parker, Samantha Jones rolünde Kim Cattral, Charlotte York rolünde Kristen Davis, Miranda Hobbes rolünde Cynthia Nixon paylaşıyor.

Succession - Sezon 1, 29 Ekim 2023 / Sezon 2, Kasım 2023

 

Jesse Armstrong tarafından yaratılan Emmy, Altın Küre ve BAFTA ödüllü Succession, New York’ta yaşayan, dünyanın en büyük medya şirketlerinden birini yöneten Logan Roy ve dört çocuğu, Kendall, Roman, Shiv ve Connor’ın hikayesini para, güç, siyaset ve aile değerleri çerçevesinde anlatmaktadır. Başrollerinde Brian Cox, Jeremy Strong, Sarah Snook, Kieran Culkin, Alan Ruck ve Matthew Macfadyen gibi isimlerin yer aldığı dört sezonluk dizi, Roy ailesinin reisi Logan Roy’un sağlığının tehlikeye girmesiyle, dört çocuğunun şirket yönetimi için mücadelesini konu alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin