ABC'nin deneme bölümü siparişini verdiği yeni dizi projelerinden "Triangle"ın oyuncu kadrosuna Edwin Hodge & Mallory Jansen ikilisi dahil oldular.

Arkasında Jon Harmon Feldman (Designated Survivor, Dawson's Creek), Jennifer Gwartz'ın Random Hill'i ve ABC Studios'un bulunduğu dizinin oyuncu kadrosuna katılan ilk isim, son olarak NBC'nin askeri draması The Brave'de izlediğimiz Mike Vogel olmuştu.

"TRIANGLE" KONUSU

Feldman ve Sonny Postiglione (Knightfall, Life on Mars) ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı dizinin konusu kısaca şöyle:

Triangle şu soruyu soruyor: Bermuda Şeytan Üçgeni, okyanusun ortasındaki bir çukur değil de, insanlık tarihi boyunca yolcuları tuzağa düşüren kayıp bir kara parçası ise...

Bir aile bu ilginç ve gizemli bölgede deniz kazası geçirdiğinde hayatta kalmak ve bir şekilde eve giden bir yol bulmak için benzer düşüncedeki bir grup insanla bir araya gelir.

Feldman, Gwartz ve Postiglione projenin yürütücü yapımcılığını üstlenen isimler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin