Better Call Saul 5. sezonda Lalo'yu daha fazla göreceğiz!

Breaking Bad'in uzantı dizisi Better Call Saul'un 2020'de gelecek yeni sezonu için Tony Dalton kadrolu oyuncu mertebesine yükseldi. Yeni sezonda Lalo'nun rolü çok daha büyük olacak...

Better Call Saul'un geride bıraktığımız dördüncü sezonunun son bölümlerinde hikayeye dikkat çekici bir giriş yapan Lalo karakteri artık dizinin daimi demirbaşlarından!

BETTER CALL SAUL 5. SEZONDA LALO KİLİT ROL OYNAYACAK!

Yapılan resmi açıklamaya göre karaktere hayat veren Tony Dalton, Better Call Saul'un 5. sezonu için kadrolu oyuncu mertebesine yükseldi.

19-04/09/lalo-tony-dalton.png

Lalo karakteri ilk olarak Saul Goodman'ın (Bob Odenkirk) Breaking Bad'de gözüktüğü ilk bölüm olan 2. sezon 8. bölümde anılmıştı. O bölümde hatırlanacağı üzere kazılı bir mezarın önünde Walt (Bryan Cranston) ve Jesse (Aaron Paul) tarafından diz çöktürülen Saul, ikiliye "Sizi Lalo göndermedi mi? Lalo değil mi?" sorusunu sormuş ve aldığı cevapla rahatlayıp içinden "Teşekkürler Tanrım! Yüce İsa!" sözlerini fısıldamıştı.

YENİ ESAS KÖTÜ ADAM "LALO"

Tony Dalton, Lalo Salamanca karakteriyle dördüncü sezonun son üç bölümünde karşımıza çıktı.

Sezon içinde tekrar eden rolle birkaç bölümlüğüne karşımıza çıkan Dalton'ın karakterinin yeni sezonda daha büyük bir yeri olacak ve yeni ana kötü adam olarak hikayede bolca görünecek.

19-04/09/lalo.jpg

Better Call Saul öncesinde HBO Latino dizisi Sr. Ávila'da başrol olarak karşımıza çıkan Tony Dalton bu dizideki rolüyle iki kez Uluslararası Emmy Ödülleri'nde adaylık kazanmıştı.

BETTER CALL SAUL 5. SEZON 2020'DE!

Peter Gould, Vince Gilligan, Mark Johnson, Melissa Bernstein, Thomas Schnauz ve Gennifer Hutchison'ın yürütücü yapımcılığını üstlendiği Better Call Saul, 2020 yılı içinde 5. sezonuyla geri dönecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin