25. Critics’ Choice Awards'ın (Eleştirmenler Birliği Ödülleri) tarihi belli oldu!

Critics' Choice Awards'ın (Eleştirmenler Birliği Ödül Töreni) 25.sinin detayları belli olmaya başladı. Ödüller hangi tarihte dağıtılacak?

13 Ocak 2019'da düzenlenen organizasyonla 24.sünü geride bırakan "Critics' Choice Awards" yani "Eleştirmenler Birliği Ödül Töreni"nin 25.sinin detayları belli olmaya başladı.

2020 CRITICS'S CHOICE AWARDS TARİHİ

Geleneksel Critics' Choice Awards'ın 25.cisi 12 Ocak 2020 Pazar günü Santa Monica'daki Barker Hangar'da gerçekleştirilecek.

19-04/08/cca.jpg

THE CW VE DIGGS İLE YENİDEN!

Son organizasyonda olduğu gibi 2020 Critics's Choice Awards'ın yayıncı kanalı The CW, sunucusu ise Taye Diggs olacak.

BFCA (Broadcast Film Critics Association) Başkanı Joey Berlin "Televizyon ve film sektöründeki en güzel başarıları onurlandırmanın 25. yıl dönümünü kutlamaktan gurur duyuyoruz" derken; The CW'dan Gaye Hirsch ise "25. yıl dönümünde Critics's Choice Awards'a ayrıcalıklı bir ev olarak hizmet vermekten; televizyon ve film sektöründeki büyük yıldızların onurlandırılmasına yardımcı olmaktan gurur duyuyoruz. Hollywood'un en çok beklenen etkinlliklerinden biri olmayı sürdüren CCA'nın yenisi için Taye Diggs'in sunucumuz olarak geri dönmesi de bizleri heyecanlandırıyor. BFCA ve BTJA ile olan iş birliğimiz yıldızlarla dolu bu şöleni izleyicilere ulaştırma fırsatını bizlere sunuyor" ifadelerini kullandı.

Ödül töreninin bu sene başlarında düzenlenen sonuncusunda HBO ve FX kanalları 5'er dalda kazandıkları ödüller ile organizasyona damgalarını vurmuşlardı.

19-04/08/t-diggs.jpg

En iyi dizi (drama) ödülünü final sezonuyla FX'in The Americans'ı kazanırken; komedi kategorisindeki en iyi dizi ödülünün sahibi ise Amazon'un The Marvelous Mrs. Maisel'ı olmuştu.

25. Eleştirmenler Birliği Ödülleri, Bob Bain Productions ve Berlin Entertainment ortak yapımcılığında izleyicilere ulaşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin