Furkan Palalı ve Aslı Bekiroğlu Benim Tatlı Yalanım dizisi ile Star Tv'de olacak!

Televizyon ekranlarının sevilen yüzleri Furkan Palalı ve Aslı Bekiroğlu Star Tv'nin yeni dizisinde bir araya gelecek!

Nurşah
08 Nisan 2019 - 16:40
Gündem

Star Tv yepyeni bir dizi için hazırlıklara başladı. Furkan Palalı ve Aslı Bekiroğlu'nun başrollerini paylaşacağı dizi şimdiden merak edilmeye başlandı bile. İşte yeni dizi hakkındaki ilk detaylar...

19-04/08/benim-tatli-yalanim-furkan-palali-asli-bekiroglu.jpg

Star Tv'nin yeni dizisi Benim Tatlı Yalanım

Önümüzdeki haftalarda Star Tv ekranlarında yayın hayatına başlaması planlanan dizinin ismi Benim Tatlı Yalanım olarak izleyici ile paylaşıldı. Ranini'de yer alan habere göre dizinin başrollerinde Furkan Palalı, Aslı Bekiroğlu ve Ufak Tefek Cinayetler dizisi ile izleyicilerin beğenisini kazanan çocuk oyuncu Lavinya Ünlüer yer alacak. Furkan Palalı son olarak Fox Tv'de yer alan Bir Mucize Olsun dizide rol almıştı. Aslı Bekiroğlu ise şu an Tv8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden Jet Sosyete dizisinde rol alıyor..

19-04/08/benim-tatli-yalanim-dizisi.jpg

Benim Tatlı Yalanım dizisinin konusu

Benim Tatlı Yalanım dizisinde sıcacık bir baba kız ilişkisini izleyeceğiz. Kızı Kayra'yı tek başına büyütmeye çalışan Nejat; kızının annesi ile ilgili sorduğu sorulara "idare edecek" cevaplar vermeye çalışır. Zaman ilerledikçe ve Kayra annesi ile ilgili sorularını artırmaya başladıkça Nejat'ın durumu da içinden çıkılamaz bir hal alır. Ta ki Suna ile karşılaşana kadar... Suna ve Nejat, Kayra'nın mutluluğu için hiç beklenmedik bir oyunun içerisinde bulurlar kendilerini...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin