Big Mouth uzantı dizisi Human Resources 1. sezonuyla Netflix'te! Bilinmesi gerekenler!

Yetişkinlere yönelik animasyon dizisi Human Resources'ın 1. sezonu Netflix platformundaki yerini aldı. Konusu, fragmanı, kadrosu, bölüm bilgileri yazımızda...

İki dost olan Nick Kroll ve Andrew Goldberg'ün cüretkâr animasyon komedisi Big Mouth'un merakla beklenen spin-off dizisi "Human Resources" sonunda izleyiciyle buluştu.

Big Mouth'tan uyarlanan yetişkinlere yönelik animasyon dizisi "Human Resources"ın 1. sezonu 18 Mart 2022 Cuma tarihinde Netflix platformundaki yerini aldı.

Yapımın 1. sezonu toplam 10 bölümden oluşuyor.

"HUMAN RESOURCES" KONUSU

Big Mouth'un Nick Kroll ve Maya Rudolph gibi yıldız isimlerine Aidy Bryant, Randall Park ve Keke Palmer'ın da katıldığı dizinin konusuna bakacak olursak;

Dizinin her bir bölümü boyunca Aşk Böcekleri, Hormon Canavarları ve diğer tuhaf yaratıkların aşkla, iş yeri dramalarıyla ve insan danışanlarının ihtiyaçlarıyla uğraşmasına tanıklık ediyoruz.

Sezonun, süreleri 26 ila 28 dakika arasında değişen bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Doğum" (26 dk.)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Eğitim Günü" (27 dk.)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Kötü Anneler" (27 dk.)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Âşıklar Rutgers'a Gider" (26 dk.)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "Doğum Sonrası Depresyonu Günlerinde Aşk" (26 dk.)
- 1. Sezon 6. Bölüm: "Bağımlılık Meleği" (26 dk.)
- 1. Sezon 7. Bölüm: "Uluslararası Yaratık Toplantısı" (28 dk.)
- 1. Sezon 8. Bölüm: "Işık" (28 dk.)
- 1. Sezon 9. Bölüm: "Bitmek Üzere" (28 dk.)
- 1. Sezon 10. Bölüm: "Berbat Fırtına" (28 dk.)

Sezonun açılış bölümünde; çiçeği burnunda Aşk Böceği Emmy, ilk danışanı doğumu başlamak üzere olan hamile bir kadın olunca paniklerken; Hormon Canavarı Maury ise büyük bir doğum günü kutlaması yapıyor.

22-03/20/human-resources-posteri.jpg

HUMAN RESOURCES'IN YILDIZLARLA DOLU KADROSU

Yaratıcılığını Nick Kroll, Andrew Goldberg, Kelly Galuska, Mark Levin ve Jennifer Flackett'ten oluşan ekibin üstlendiği dizinin ana seslendirme kadrosunda Aidy Bryant (Emmy Fairfax), Randall Park (Peter "Pete" Doheny), Keke Palmer (Rochelle Hillhurst), David Thewlis (Lionel St. Swithens), Brandon Kyle Goodman (Walter Las Palmas), Maya Rudolph (Constance "Connie" LaCienega), Nick Kroll (Maurice "Maury" Beverley, Rick, Kroll) gibi isimler yer alıyor.

Pamela Adlon, Maria Bamford, Ali Wong, Mike Birbiglia, Bobby Cannavale, John Gemberling, Hugh Jackman, Rosie Perez, Thandie Newton, Harvey Guillen, Tim Robinson, Chris O'Dowd, Sabrina Jalees, Josie Totah, Nidal Barber-Raymond, Ahmed Mawas, Ulka Simone Monhanty, Gil Ozeri ve Joe Wengert kadrodaki diğer isimler.

22-03/20/human-resources-foto.jpeg

"Human Resources" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin