Big Timber 1. sezon Netflix'te! Konusu, fragmanı

Vancouver Adası'nın derinliklerine yolculuk... Reality dizisi "Big Timber" Netflix'te başladı. Detaylar...

Vancouver Adası'nın derinliklerinde dünyanın en iyi odunları bulunmaktadır...

BIG TIMBER 1. SEZON NETFLIX'E GELDİ!

İşini ciddiye alan bir oduncu ve sadık ekibinin, Vancouver Adası'nda değerli keresteleri kesip taşımak için oldukça zorlu koşullarla ve nazik makinelerle mücadele etmesini konu edinen reality dizisi "Big Timber" Netflix'te başladı.

Yapımın 02 Temmuz 2021 Cuma günü platforma eklenen ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor.

21-07/02/big-timber-afisi.jpeg

İlk sezonu ilk olarak 2020 yılı içinde History Channel'da yayınlanan yapımda kereste fabrikası sahibi Kevin Wenstob, ailesi ve ekibinin Kanada'nın Vancouver Adası'nın vahşi ve tehlikeli ormanlarını evcilleştirme çabalarına tanıklık ediyoruz.

Nick Baker, Karen Duthie, Ted Tozer ve Leanne Yu'nun yazar ekibini oluşturduğu Kanada yapımı reality dizisinin karakterleri ise Sarah Fleming, Erik Wenstob, Kevin Wenstob ve Coleman Willner'den oluşuyor.

Süreleri 41 ile 43 dakika arasında değişen 1. sezon bölümleri şöyle sıralanıyor: "Deviremeyeceğimiz Dağ Yoktur", "Sırat Köprüsünden Geçmek", "Ekmek Teknesi", "Gitsem mi, Kalsam mı?", "Batmak ya da Yüzmek", "Zoru Başaracağız", "Fırtına Kopuyor", "Kış Bastırıyor", "Yaz Eğlencesi" ve "En İyi Planlar".

21-07/02/big-timber-afisi-1625233423.jpeg

"Big Timber" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin