Gizem gerilim dizisi The Therapy nasıl bir yapım? Amazon dizisini tanıyalım!

Tanık yok, iz yok, ceset yok! Josy nerede? Sebastian Fitzek'in ilk romanı "The Therapy"nin dizi uyarlaması için çalışmalara başlandı. Amazon dizisinin konusu, tüm detayları...

Amazon Studios dizi yelpazesini yeni dizi projeleri ile genişletmeyi sürdürüyor.

Yapılan duyuruya göre Sebastian Fitzek'in ilk romanı olma özelliğini taşıyan "The Therapy"nin dizi uyarlaması için çalışmalara başlandı.

Sezonu 6 bölümden oluşacak gizem - gerilim türündeki The Therapy'nin hikayesi; ortadan kaybolmasının ardından yıllar geçtikten sonra, uzun süredir kayıp olan kızının durumuyla bir kez daha ilgilenmesi gereken bir psikiyatriste odaklanıyor.

"THE THERAPY" KONUSU

The Therapy'nin detaylı konusu şu şekilde:

Tanık yok, iz yok, ceset yok! On iki yaşındaki Josy'nin açıklanamayan bir hastalığı vardır ve tedavi sırasında doktorunun ofisinden iz bırakmadan ortadan kaybolur. Josy'nin babası Viktor Larenz dört yıl sonra trajedi ile başa çıkabilmek için izole bir kuzey Denizi adasında kabuğuna çekilir.

Bir süre sonra güzel bir yabancı tarafından sürpriz bir ziyaret alır. Anna Glass alışılmadık bir şizofreni türünden muzdarip romancıdır. Kitapları için yarattığı tüm karakterler onun için gerçek olur.

Son romanında iz bırakmadan ortadan kaybolan ve bilinmeyen bir hastalığa sahip olan genç bir kız hakkında yazmıştır. Kız nerededir? Acaba Anna'nın kuruntuları Josy'nin son günlerini anlatabilir mi?

Viktor, kızının ortadan kaybolmasının ardındaki gerçeği ortaya çıkarmak amacıyla son bir girişime atılır ve Anna'nın terapisini üstlenmeyi kabul eder. Ancak çok geçmeden seanslar oldukça dramatik bir hal alır, geçmiş yeniden gün ışığına çıkar ve korkunç sonuçlar doğurur.

21-07/01/the-therapy-romani.jpeg

Amazon Studios için Ziegler Film'in yapımcılığını üstlendiği dizinin baş yazarlığını Alexander Rümelin (Lindenberg! Do your thing) üstlenirken; Regina Ziegler (Abgeschnitte, Weissensee) ve Barbara Thielen (Passenger 23) yapımcı kadrosunda yer alan isimler.

THE THERAPY NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Amazon, geride bıraktığımız Şubat ayı içinde yazar Fitzek ve Zieger Film ile üst düzey televizyon dizileri oluşturmak için bir anlaşma imzalamıştı. Bunun ilk meyvesi olan The Therapy dizisinin 2022 yılı içinde izleyiciyle buluşması bekleniyor.

21-07/01/sebastian-fitzek.jpeg

Son olarak Amazon Studios Alman Orijinal Yapımlar Başkanı Philip Pratt'ın yeni dizi projeleri ile ilgili söylediklerine bakalım: "Sebastian Fitzek, The Therapy ile Almanca konuşulan ülkelerde milyonlarca okuyucuyu büyüledi. Şimdi bu sinir bozucu gerilimi Prime Video'da üst düzey bir dizi olarak gerçekleştirmeyi dört gözle bekliyoruz."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin