Fahriye Evcen, Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan Dizisinde! Duyuruldu

Fahriye Evcen için beklenen açıklama geldi. Ünlü oyuncu Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan dizisinde yer alacak. Resmi açıklama gelmiş oldu. İşte detaylar.

Oğulcan Özsezgi
01 Temmuz 2021 - 23:21
Gündem

Oğluna hamile kaldıktan sonra dizi setlerine ara veren Fahriye Evcen, uzun süredir ekranlarda yer almıyor. Evet reklam projeleri ve benzeri projeler oluyor ama şöyle uzun soluklu bir dizide ünlü oyuncuyu göremedik. İşte geçtiğimiz günlerde bu konuda güzel bir haber almıştık. Ünlü oyuncunun yeniden ekranlara döneceği ve çok iddialı bir yapımla döneceği söylenmişti. Bu yapımın da 2.sezonu başlayacak olan Uyanış Büyük Selçuklu Alparslan Destanı olacağı iddia edilmişti. Sonunda yeni bilgiler geldi ve iddialar doğru çıktı.

Usta oyuncunun yeni dizide yer alacağını Akli Film’in patronu duyurdu. Zaten iddiaların gündeme gelmesinin nedeni de Akli Film patronu Emre Konuk’un ünlü oyuncuyu sosyal medyadan takip etmesi olmuştu.

Fahriye Evcen, Alparslan Destanı Dizisinde Yer Alacak

Kısa bir süre önce Akli Film patronu olan Emre Konuk tarafından yapılan paylaşımda, “Hoş Geldin Fahrive Evcen” notu dikkat çekti. Paylaşımda ünlü oyuncunun da senaryo ve bir de kitapla beraber görüşmede olduğu gözüküyor.

Net şekilde anlıyoruz ki Fahriye Evcen yeni sezonda dizide boy gösterecek. Dizinin kadrosuna resmi olarak katılan ünlü oyuncunun hangi karaktere can vereceğini şu an bilmiyoruz. Dizi zaten yeni sezona bomba gibi düşecek bir dizi olacak.

İlk defa bir dizi projesinde yeni sezonda hikaye geriye doğru gidecek ve Melihşah dönemi yerine babası Alparslan dönemi ele alınacak. Geriye doğru gidecek bir hikaye görsek bile o çok ses getirecek olan dizinin atmosferinin değiştirilmeyeceği düşünülüyor.

21-07/01/fahriye-evcen-2.jpg

Yine dönemin kostümleri, dikkat çeken savaş sahneleri, zafer mücadeleleri yani her şeyi göreceğiz. Bakalım yeni sezonu merak içerisinde bekliyoruz. Ünlü oyuncunun dizide nasıl bir karakteri canlandıracağı konusunda tüyolar gelir gelmez diziler.com üzerinden paylaşacağız. Bizi takipte kalın.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin