Cam Tavanlar 4.bölüm Reytingleri Nasıl? Dizi Nasıl Gidiyor?

Cam Tavanlar 4.bölüm Reytingleri belli oldu. 4.bölüm reytinglerinde dizi nasıl bir yer elde etti? Rakiplere göre durumlar nasıl? İşte total ve AB sonuçları.

Oğulcan Özsezgi
01 Temmuz 2021 - 22:33
Gündem

Cam Tavanlar, çok iddialı oyuncuları bir araya getiren bir yapım oldu. Bir kere Bensu Soral’ı yeniden bir başrolde izledik. Dizi ne zaman başladı ne zaman bu kadar ilerledi derken bir bakmışız 5.bölüme kadar gelmişiz. En son bu hafta dizinin 4.bölümü yayınlandı. Yeni bölümde Cem ile Leyla karakteri bir dargın barışık gitti. Cem, son anda Leyla’yı kurtardı falan filan. Peki ya Cam Tavanlar 4.bölüm Reytingleri nasıl?

Biliyorsunuz reytingler önemli. Reyting var bir diziyi 15 sene devam ettiriyor reyting var bir diziyi ilk bölümden yayından kaldırıyor. Hal böyle olunca diziyi takip edenlerin de merak edeceğini düşünerek biz de reytinglere bakalım dedik.

Cam Tavanlar 4.bölüm Reytingleri

Dizinin reytingleri tartışılır elbette. Sonuçta sezon dizileri bitti ve yaz dizileri başladı. Bazı dizilerin daha çok öne çıkacağı düşünülüyor. Rekabetin biraz daha az olduğu düşünülüyor. Ama aslında öyle olmadığını belirterek geçelim dizimizin reyting performansına.

Önce tabii ki Total ilk 10 programı ele alacağız. Total değerlendirmesine baktığımız zaman, dizimizin 4.bölümünün ilk 10 içerisinde yer aldığını görüyoruz. Dizi 9.sırada, Sen Çal Kapımı dizisinin özet yayınının hemen üzerinde yer bulmuş durumda.

Dizinin hemen üzerinde yer alan ise Show TV ana haber olmuş. Yakın zamanda Ece Üner’in yerini bıraktığı söylenen haber programı, hala hacmini korumaya devam ediyor.

AB için ilk 10 listesine baktığımız zaman ise ne yazık ki Cam Tavanlar karşımıza çıkmıyor. Dizi burada ilk 10 içerisine girememiş ve 12.sırada yarışı tamamlamış. ABC1’de değerlendirme yapıldığında ise bir basamak daha iyi bir sıralama elde edildiğini görüyoruz. ABC1 sıralamasında ise 11.sırada yer alan yapım, biraz daha reytingleri yükseltmek zorunda gibi gözüküyor.

Bakalım Cem ile Leyla’nın dansını gördüğümüz Cam Tavanlar 5.bölüm ile beraber durum ne olacak? Reyting sonuçlarını da paylaşmaya devam edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin