Murat Yıldırım'ın Başrolde Olacağı Aziz Dizisinin Konusu ve Yayın Tarihi

Aziz dizisinin konusu ortaya çıktı. Murat Yıldırım'ın yeni sezonda dönüş dizisi olacak olan yapım, ne zaman yayınlanacak? Dizinin konusu ne olacak?

Oğulcan Özsezgi
01 Temmuz 2021 - 22:00
Gündem

Show TV önemli dizileri kaybetmiş olsa gelen bilgiler doğruysa daha iddialı olanlarını yerine koymaya başlayacak. Yeni sezonda iddiasını konuşturacak olan dizilerden birisi de Murat Yıldırım’ın Aziz dizisi olacak. Ramo dizinde başrol oynayan Murat Yıldırım, diziyle beraber ara vermeden yeni sezonda da devam etmiş olacak. Bu bilgilerin ardından dizi de yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Bu sefer Aziz dizisinin konusu için detaylar öğrenildi.

03 Medya tarafından ekranlara getirilecek olan dizinin, konusu bir hayli ilginç gibi duruyor. Ayrıca yine Adana çevresine yakın bir yerde dizinin başlayacağını da eklemiş olalım.

Murat Yıldırım’lı Aziz Dizisinin Konusu Ne?

Show TV’de yayınlanacak olan dizide başrol olacak olan Murat Yıldırım, Aziz Payidar karakterine hayat verecek. Bir dönem dizisi olacağını söyleyebileceğimiz yapımda, 1930’lu yılların konu edindiğini göreceğiz. Antakya’da geçecek olan dizide, Aziz karakteri bir Fransız Teğmeni öldürecek ve ondan sonra gelişen olayları göreceğiz. Teğmenin ölümü sonrasında yaşadığı yeri terk etmek zorunda kalacak olan Aziz, aradan geçen yıllardan sonra yeniden baba ocağına dönecek ve sıfırdan bir başlangıç yapacak.

Aziz dizisinin konusu için söyleyebileceğimi bunlar. Şimdilik dizinin konusunda bu kadar bilgi ortaya çıktı. Artık kimler olacak nasıl genişleyecek ya da dizi ne kadar ilgi çekecek gibi soruların cevapları dizi yayınlanınca gelecek. Dizi yayınlanınca dediğimize göre artık geçelim yayın tarihine.

21-07/01/aziz-dizisinin-konusu.jpg

Aziz Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış gibi isimlerin de yer alabileceği iddia edilen dizinin Eylül ayında, yani yeni sezonda başlamasını bekliyoruz. Dizide başka hangi oyuncular olacak ve tam yayın tarihini ne zaman olacak gibi konularda resmi açıklama gelmesini beklemek lazım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin