Good Girls 5. sezon olacak mı? NBC'nin kararı belli oldu!

Good Girls gelecek sezon devam edecek mi sorusu cevabını buldu! Diziyle ilgili sevenlerini üzecek bir haber geldi. 4. sezon ile final yapacak olan Good Girls'ün 5. sezonu olmayacak! Detaylar...

Good Girls kahramanlarının suçtan suça koşuşturmacaları son buluyor!

Amerika'nın dört büyük ulusal kanalının dizileri içinde Netflix ile ortak lisanslama modeli için anlaşma yapılan ilk dizi olma özelliğini taşıyan Good Girls'ün geleceğine dair yayıncı kanal NBC'den karar çıktı.

GOOD GIRLS 4. SEZONUYLA FİNAL YAPIYOR!

Dördüncü sezonu devam etmekte olan Christina Hendricks, Retta ve Mae Whitman'lı dizinin sezon sonunda ekranlara veda edeceği duyuruldu. Yani 4. sezon artık Good Girls'ün final sezonu olma niteliğini taşıyor.

21 Temmuz'da yayınlanacak olan bölüm dizinin final bölümü olacak.

21-07/01/good-girls-izle.jpeg

YAPIMCILAR BİR SEZON DAHA İSTESE DE...

Yapımcıların hedefi hikayeyeyi istedikleri gibi kapatabilmek için diziyi en azından bir sezon daha devam ettirebilmek olsa da finansal durumlar buna izin vermedi. Diziyi Netflix'e taşıma planları da tutmadı. Kısacası Good Girls'ün herhangi farklı bir platformda geri dönme ihtimali bulunmuyor.

Good Girls böylelikle yakın zamanda iptal edilen kanalın diğer dizileri Zoey's Extraordinary Playlist, Manifest ve Debris'in arasına katılmış oldu.

Suç, komedi, gerilim, duygusallık gibi öğeleri harmanlayan Good Girls'ün hikayesi; banliyöde sıradan bir yaşam süren üç annenin, mali sorunlardan kurtulmak ve bağımsızlıklarını kazanmak için birlikte yerel bir markete soygun düzenlemesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

Hendricks, Retta, Whitman dışında oyuncu kadrosunda Reno Wilson, Manny Montana, Lidya Jewett, Isaiah Stannard ve Matthew Lillard gibi isimler yer alıyor.

21-07/01/good-girls-foto.jpeg

Dizinin yürütücü yapımcı kadrosu ise yaratıcı Jenna Bans, Michael Weaver, Jeannine Renshaw, Mark Wilding ve Bill Krebs'ten oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin