Bihter Dinçel ve Ferit Aktuğ'lu "Aile Çıkmazı" birçok başarılı oyuncuyu kadrosunda buluşturacak!

AKC Yapım imzalı başrollerinde Ferit Aktuğ ve Bihter Dinçel'in yer aldığı Aile Çıkmazı filminin oyuncu kadrosu tamamlandı. Peki Aile Çıkmazı filminin çekimleri ne zaman başlıyor? Aile Çıkmazı filminin konusu ne? Aile Çıkmazı filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Aile Çıkmazı filmi ne zaman vizyona girecek? Bihter Dinçel kimdir? Ferit Aktuğ kimdir?

Volkan Usta
22 Temmuz 2023 - 09:12
Kültür Sanat

Bihter Dinçel, Ferit Aktuğ, Muharrem Türkseven ve Ruhi Sarı gibi başarılı oyuncuları buluşturacak olan "Aile Çıkmazı" filmi sete çıkmak için gün sayıyor. İşte detaylar!

23-07/22/0x0-yurek-cikmazi-birsen-bihter-dincel-kimdir-kac-yasinda-nereli-meslegi-ne-bihter-dincel-boyu-kilosu-burcu-ne-1667657217738.jpeg

Senaryosunu Özgür Akçay kaleme aldığı AKC Yapım imzalı "Aile Çıkmazı" filminin yönetmen koltuğunda Emre Bahadır Çırakoğlu oturacak. Önümüzdeki salı sete çıkacak olan filmde Ferit Aktuğ ve Bihter Dinçel başrolleri paylaşıyor.

23-07/22/mv5bmmmyode5nzatndzhmc00yje2lwewy2ytymjlndvmnzk0m2ezxkeyxkfqcgdeqxvyndg4mjkzndk-_v1_.jpg

Filmde Ferit Aktuğ “Şevket”, Bihter Dinçel ise “Perihan” rolüne hayat verecek. Çalınan bir heykeli arama macerasının anlatılacağı filmde Muharrem Türkseven, Ruhi Sarı, Alper Baytekin, Burcu Cavrar, Esra Kılıç, Sarp Bozkurt ve Melis İşiten de başlıca rolleri paylaşıyor.

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin