Bihter filminin Adnan Bey'i kim oldu? Aşk-ı Memnu uyarlaması film ne zaman vizyona girecek?

Netflix'te yayınlanacak 'Bihter' filminin oyuncuları açıklanmaya devam ediyor! Bihter'i Farah Zeynep Abdullah, Nihal'i Helin Kandemir'in, Behlül'ü Boran Kuzum'un canlandıracağı Aşk-ı Memnu filminde Adnan Bey karakterine hayat verecek isim açıklandı! Aşk-ı Memnu filmi ne zaman yayınlanacak? Bihter filmi ne zaman yayınlanacak? Firdevs karakterini kim canlandırıyor? Behlül karakterini kim canlandırıyor? Adnan Bey kim oldu? Osman Sonant kimdir?

Volkan Usta
19 Şubat 2023 - 10:30
Kültür Sanat

Efsna dizi Aşk-ı Memnu'nun filmi Bihter için hazırlıklara devam ederken cast çalışmaları da yavaş yavaş tamamlanmaya başladı. İşte detaylar!

Taff Pictures imzalı filmde Bihter'e Farah Zeynep Abdullah, Behlül’e Boran Kuzum, Firdevs'e Hande Ataizi, Nihal’e Helin Kandemir, Beşir’e Lorin Menhart, Matmazel’e ise Ebru Özkan’ın hayat vereceği öğrenilmişti.

 

Film için sorulan en büyük sorularda biri de Adnan Bey karakterini kimin canlandıracağı olmuştu. Son dizi versiyonunda Selçuk Yöntem'in başarılı Adnan Bey performansı herkes tarafından çok beğenilmişti.

Her Rolüyle Ters Köşe Yaparak Kendine Hayran Bırakan Gönlümüzün Efendisi Osman  Sonant

Mehmet Binay ve Caner Alper’in yönetmen koltuğuna oturacağı filmde Adnan Bey karakteri için düşünülen ismin başarılı aktör Osman Sonant olduğu ortaya çıktı. 1900’lerin büyülü atmosferinde sunulacak filmin senaryosunu Merve Göntem kaleme aldı. Martta sete çıkması planlanan film, Netflix’te yayınlanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin