Kraliçe dizisinin oyuncu kadrosu şekilleniyor! Dizi ne zaman yayınlanacak?

Dört gözle beklenilen Kraliçe dizisinin oyuncu kadrosundan bir ünlü isim ayrıldı Peki Kraliçe dizisine hangi oyuncu katıldı? Kraliçe'nin başrolleri kim? Kraliçe dizisinin konusu ne? Kraliçe dizisi ne zaman yayınlanacak? Kraliçe dizisinin oyuncuları kim? Gökhan Alkan kimdir? Burcu Özberk kimdir? Gonca Vuslateri kimdir? Özgün Karaman kim? Selin Şekerci kimdir?

Volkan Usta
19 Şubat 2023 - 10:10
Kültür Sanat

Mednova’nın yeni dizisi “Kraliçe” için tüm hazırlıklar devam ediyor. Diziden geçtiğimiz günlerde ayrılan bir ismin yerine hangi ünlü oyuncu dahil edildi? İşte detaylar!

23-01/11/burcu-ozberk-marie-claire.jpg

Kanal D'de ekranlara gelecek Oprah Winfrey’in başyapımcısı olduğu Queen Sugar dizisinden yola çıkılarak çekilecek olan dizide başrolü Burcu Özberk ve Gökhan Alkan canlandıracak.

Ünlü bir basketbolcunun adının büyük bir skandala karışması sonucu eşinin hayatının alt üst olmasını konu olan Kraliçe’nin yönetmeni ise Cevdet Mercan oldu.

23-01/13/gonca-vuslateri-500x500.png

Dizide Deniz’in ablası Zeynep’e hayat vermeye hazırlanan Gonca Vuslateri son anda projeden ayrıldı. Vuslateri’nin yerine Selin Şekerci yapıma dahil oldu..

Son olarak “Kasaba Doktoru”ndaki başarılı performansıyla adından söz ettiren Özgün Karaman “Ali” rolüyle diziye katılmıştı.

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin