Billie Lourd American Horror Story 7. sezon kadrosunda!

Son olarak Scream Queens dizisinde izlediğimiz Billie Lourd, American Horror Story yeni sezon kadrosuna katılarak Sarah Paulson ve Evan Peters ile rol arkadaşı oldu.

Volkan Küçükel
07 Nisan 2017 - 09:22
Gündem

Ryan Murphy ve Brad Falchuk ikilisinin FX ekranlarında şimdiden klasikleşen antoloji serisi American Horror Story'nin yedinci sezonu yaklaşıyor.

Yedinci sezon yaklaşırken bizlerin sezon hakkında her zamanki gibi çok fazla bilgisi yok! Yapımcılar, daha önceki sezonlarda olduğu gibi yeni sezonun temasının detaylarına girmemeye ve bu konuda bilgi sızdırmamaya dikkat ediyor. Oyuncu kadrosunda yer alacak isimlerle ilgili bilgiler ise gelmeye devam ediyor.

SCREAM QUEENS'TEN TRANSFER

Son olarak Scream Queens dizisinde izlediğimiz Billie Lourd yeni sezon oyuncu kadrosuna katılarak Sarah Paulson ve Evan Peters ile rol arkadaşı oldu. Daha önceki sezonlarda da rol alan Paulson ve Peters ikilisi dışında yeni bir isim olarak komedyen Billy Eichner (Difficult People) de yeni sezon için daha önceden ekibe katılmıştı.

Her zamanki gibi Billie Lourd'un da rolünün detayları açıklanmış değil! Detaylı bilgiler için anlaşılan biraz beklememiz gerekiyor.

17-04/07/ahs-7-sezon.jpg

LOURD'UN KARİYERİ

İlk televizyon dizisi deneyimini Murphy'nin Fox ekranlarındaki korku-komedi türündeki dizisi Scream Queens'te (Chanel #3) yaşayan 25 yaşındaki genç oyuncu Lourd; Star Wars: Episode VII - The Force Awakens ve yaklaşmakta olan Star Wars: The Last Jedi filmlerinin oyuncu kadrosunda da yer almakta.

Yakın geçmişte hayatını kaybeden Carrie Fisher'ın kızı olan oyuncu ayrıca James Cox'un yönetmenliğini yaptığı Billionaire Boys Club filminin de kadrosunda bulunuyor.

17-04/07/billie-lourd-scream-queens.jpg

AMERICAN HORROR STORY 7. SEZON KONUSU VE BAŞLANGIÇ TARİHİ

Büyük olasılıkla içinde bulunduğumuz senenin Ekim ayı civarında prömiyerini yapması beklenen American Horror Story'nin yedinci sezon hikayesinin seçim temalı bir döngüde geçmesi bekleniyor. Hikayenin Amerikan başkanlık seçimlerinin bir gün sonrasında başlayacağı konuşuluyor. Ancak gerek hikayenin detayları, gerekse de karakterler hakkında bilgiler şimdilik saklı tutulmaya devam ediyor.

American Horror Story, geçtiğimiz aylarda 2018'de ekranlara gelecek sekiz ve 2019 senesinde ekranlara gelecek olan dokuzuncu sezon onaylarını resmi olarak almıştı.

"Billie Lourd" - Scream Queens:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin