Pınar Altuğ açıkladı: Meltem ile Haluk ekranlara geri dönüyor!

Bir dönem fenomen olmuş Çocuklar Duymasın dizisinin vazgeçilmez ikilisi Pınar Altuğ ile Tamer Karadağlı, yeni bir projede Haluk ve Meltem olarak tekrar bir araya geliyor..

Sibel Karagöl
07 Nisan 2017 - 01:43
Gündem

Bir dönem fenomen olmuş Çocuklar Duymasın dizisinin vazgeçilmez ikilisi Pınar Altuğ ile Tamer Karadağlı, yeni bir projede Haluk ve Meltem olarak tekrar bir araya geliyor.

17-04/07/mh7.jpg 

Çocuklar Duymasın Gelgitleri 

İlk bölümü 2002 yılında yayın hayatına başlamasıyla kısa sürede reyting rekorları kıran Çocuklar duymasın üç sezon boyunca farklı kanallarda yayınlanmaya devam etti. Başrol oyuncularından Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın özel hayatlarından dolayı diziden ayrılmaları sebebiyle Çocuklar Duymasın 4. sezonunda Çocuklar Ne Olacak adıyla yayınlandı. Fakat alışık oludukları beğeniyi alamayan dizi, kanal ve yapım ekibi tarafından 2005 yılında kaldırıldı.

17-04/07/gp.jpg

2010'da 5. sezonuyla yeniden atv'de yayınlanmaya başlayan dizi tekrar kaldırıldı ve en son olarak ekip bir araya toplanarak 2013 Eylül ayında Fox TV ekranlarında 3. defa başladı ve  yine beklenen reytinglerin altında kalan dizi yayından kaldırıldı.

17-04/07/kl.jpg

Bir Kadın Meltem Bir Erkek Haluk

Bu zaman süresince hiç bir dizi teklifini kabul etmeyen ve en son Çocuklar Duymasın dizisinde yer alan Pınar Altuğ ile Tamer Karadağlı, dizinin yapımcısı Birol Güven'den bir teklif aldı. Dizinin vageçilmezi Haluk ile Meltem'in hayatını konu alacak proje gündeme bomba gibi düştü. bu kez sadece Meltem ve Haluk karakterlerinden oluşacak bir sit-com dizisinde yer alacak. ‘1 Kadın & 1 Erkek' adlı sit-com dizisinde olduğu gibi sadece iki karakterle ekranlarda boy gösterecek.

 17-04/07/m3.jpg

Pınar Altuğ'dan Dizi Hakkında Açıklama

Reklam yüzü olduğu markanın tanıtım gecesindekameraların karşısına geçen Pınar Altuğ'a proje hakkında sorulan soruldu. Güzel oyuncu böyle bir proje düşüncesinin var olduğunu Birol Güven'in bir süredir bu proje hakkında çalıştığını ve proje için çok heyecanlı olduğunu söyledi.

17-04/07/pinar-altug-4.jpg

Seyirci Yemez Bunları

Çocuklar Duymasın'ın ve yeni projeninin Meltem'i sözlerine şöyle devam etti: "Gerçekten Tamer ile olan her şeye sorgusuz sualsiz 'evet' derim.Dolayısıyla tekrardan onunla sete girmek çok heyecanlı olur. Hele yazan da Birol olursa güzel bir şey çıkar ortaya. Bu saatten sonra Tamer ile bir araya geldiğimizde Haluk ile Meltem'den başka birşey çıkmaz. Seyirci yemez bunları."

Ayrıca Pınar Altuğ'un geçmişi andığı röportajdan sonra, oyuncunun güzellik yarışması kazandığı 23 yıl önceki fotoğrafını paylaştığı haberimize buradan ulaşabilirsiniz.

MinT Yapım'ın üstleneceği projenin adı, tarihi ve yayımlanacağı kanal için hazırlık aşamasında olup, detaylarının ise Ağustos ayında açıklanması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin