Bir Aile Hikayesi Bülent (Mehmet Güler) kimdir?

Fox ekranlarının This is us'tan uyarlanan dizisi Bir Aile Hikayesi, sıcacık öyküsüyle olduğu kadar oyuncularıyla da beğeni topluyor. Bir Aile Hikayesi Bülent kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler..

Merve Mutlu
11 Mayıs 2019 - 11:21
Yeni Bölüm

Fox ekranlarının This is us'tan uyarlanan dizisi Bir Aile Hikayesi, sıcacık öyküsüyle olduğu kadar oyuncularıyla da beğeni topluyor. Bir Aile Hikayesi Bülent kimdir? Gerçek adı nedir?

Bir Aile Hikayesi Bülent kimdir?

19-05/08/mehmet-guler-1557304952.png

Bülent karakteri dizinin 10. bölümünden itibaren dizide olacak. Bülent, Cem'in (Celil Nalçakan) babası, haliyle de çocukların dedeleridir. 

Bir Aile Hikayesi dizisinde Bülent karakterini Mehmet Güler canlandırmaktadır. 

Mehmet Güler kimdir?

19-05/08/mehmet-guler-kimdir-1557305126.png

Aralık 1962 yılında Bursa'da doğmuştur. İlk kez kamera karşısında 1993 yılında “Gerçek Kesit” isimli dizi ile çıkan Mehmet Güler, sadece oyunculuk değil seslendirme sanatçılığı, yapım ekibi çalışanı, Senaryo yazarı ve yapımcı olarak bu sektörün neredeyse her alanında çalışmıştır.

Oyuncunun daha önce rol aldığı diziler:

- Ezel

- Geniş Aile

- Kurtlar Vadisi Pusu

- Çukur 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin