For the People dizisinin 3. sezonu olacak mı?

Shondaland yapımı hukuk dizisi For the People'ın geleceği için karar çıktı. Yayıncı kanal ABC, For The People ile 3. sezon için devam etmeme kararı aldı.

Televizyon sektörünün üretken isimlerinden Shonda Rhimes'ın yapım şirketi Shondaland'in arkasında olduğu hukuk dizisi "For the People"ın ekran macerası bu sezon sona eriyor!

"FOR THE PEOPLE" RESMEN İPTAL!

Yayıncı kanal ABC, vasat reytinglere sahip dizisi için iptal kararı aldı. Buna göre, For the People'ın 3. sezonu olmayacak.

19-05/10/for-the-people-afis.jpg

FOR THE PEOPLE NEDEN İPTAL EDİLDİ?

Yaratıcı/yürütücü yapımcı olarak Paul Williams Davies'in dümenin başında bulunduğu yapım geçtiğimiz yıl sezon ortasında ekran macerasına başlamış ve ardından gelen olumlu eleştiriler ile ne iyi ne kötü denilebilecek reytinglerle ikinci sezon onayını almayı başarmıştı.

Dizi, devam etmekte olan ikinci sezonunda ise şu ana kadar izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.51 reyting ve 2.98 milyon izleyici ortalaması ile ilk sezona kıyasla reytinglerde yüzde 19, izleyici sayısında ise yüzde 17'lik düşüş göstermekte.

Bu rakamlarla birlikte For the People şu anda ABC kanalının en düşük reytingli dizisi konumunda. İşte ortaya çıkan bu tablo, her ne kadar sadık bir hayran kitlesine sahip olsa da For the People'ın ekran macerasının daha fazla devam etmesinin önüne geçti.

19-05/10/ben-rappaport-twitter.jpg

"FOR THE PEOPLE" KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Davies'in senaristliğini üstlendiği For the People'ın hikayesi; New York Güney Bölgesi Federal Mahkemesi etrafında geçiyor. Dizide ülkedeki en yüksek profilli ve dikkat çekici sansasyonel davalarla ilgilenen genç avukatlar ile savcıların bir yandan da bu süreçte kişisel yaşamlarının birbiriyle kesişmesine tanıklık ediyoruz.

For the People'ın oyuncu kadrosunda Britt Robertson, Jasmin Savoy Brown, Ben Rappaport, Susannah Flood, Wesam Keesh, Regé-Jean Page, Ben Shenkman, Hope Davis, Vondie Curtis-Hall ve Anna Deavere Smith gibi isimler yer alıyor.

Davies ve Rhimes ile birlikte Betsy Beers ve Tom Verica projenin yürütücü yapımcılığını üstlenen isimler.

FOR THE PEOPLE NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

ABC Studios yapımcılığında hazırlanan For the People, 16 Mayıs 2019 tarihinde aynı zamanda final bölümü niteliğindeki ikinci sezon final bölümü "A Choice Between Two Things" ile ekranlarda olacak.

"For the People" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin