Bir Aile Hikayesi Cem'e ne oldu? Çocukların babası neden öldü? 4. bölüm fragmanı...

Bir Aile Hikayesi'nde Cem'e ne oldu? Güneş ailesinin babası nasıl öldü? Sevilen diziden yeni bölüm fragmanı yayınlandı...

Nurşah
27 Mart 2019 - 15:13
Yeni Bölüm

Fox Tv ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Bir Aile Hikayesi yayınlanan her bölümü ile izleyiciyi kendisine çekiyor ve yeni soru işaretleri ile karşımıza çıkıyor. İlgiyle takip edilen dizide Güneş ailesinin babası Cem'e ne oldu? Beste ile babası arasında neler yaşandı? 4. bölüm fragmanı yayınlandı!

19-03/27/bir-aile-hikayesi-ceme-ne-oldu.jpg

Bir Aile Hikayesi çocukların babasına ne oldu?

Dizide Cem'in, günümüzde geçen sahnelerde hiç ortaya çıkmaması büyük bir merak uyandırmış; Reyhan'ın Cem'in iş arkadaşı ile evlenmiş olarak izleyici karşısına çıkması çocukların gerçek babasına ne olduğunu düşündürmüştü. Geçtiğimiz cumartesi akşamı ekrana gelen yeni bölümde ise Beste ağlayarak babasının kendisi yüzünden öldüğünü söyleyerek dikkatleri üzerine çekmişti. Bu sözler izleyiciler tarafından büyük bir merakla karşılanmış ve çocukları ile arası iyi olan Cem'in nasıl öldüğü araştırılmaya başlanmıştı. Yeni bölüm fragmanında ise Cem'e ne olduğuna dair herhangi bir ipucu paylaşılmadı...

19-03/27/bir-aile-hikayesi-babalarina-ne-oldu-2.jpg

Bir Aile Hikayesi'nin uyarlandığı proje olan This Is Us dizisinde ise Cem'in karakteri Jack'e denk geliyor. Jack'in ölümü de This Is Us takipçileri tarafından oldukça merak edildi. İzleyiciler bu sorunun net cevabını ikinci sezonda öğrendiler. This Is Us dizisinde Jack evde çıkan yangında, herkesi kurtardıktan sonra köpekleri kurtarmak için eve geri dönmüştü. Bu olayın ardından köpeklerine olan sevgisi ve düşkünlüğü ile öne çıkan Kate de babasının ölümünden kendisini sorumlu tutmuştu.

19-03/27/bir-aile-hikayesi-cem-gunes.jpg

Bizler için uyarlanan Bir Aile Hikayesi adlı dizide ise Cem'in ölümünün izleyiciler karşısına çıkarılacağı henüz bilinmiyor. Fakat her iki dizide yaşanan olaylardaki benzerlik, Cem ile Jack'in ölümünün de benzer olabileceğini düşündürüyor. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.

Bir Aile Hikayesi 4. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin