Gülperi'nin yıldızı Nurgül Yeşilçay'a sette doğum günü sürprizi!

Show tv'nin sevilen dizisi Gülperi'nin yıldızı Nurgül Yeşilçay, 42. yaş gününü sette kutladı. İşte detaylar..

Merve Mutlu
27 Mart 2019 - 15:07
Magazin

Başarılı oyunculuğu ve güzelliği ile adından söz ettiren Nurgül Yeşilçay 42. yaş gününü, Show tv ekranlarında yayınlanan dizisi Gülperi'nin setinde kutladı. 

19-03/27/n-y.png

Dizinin Beykoz'da yapılan çekimlerinde, ormanda dinlenme alanına dönerken set ekibi ve oyuncu arkadaşlarının sürpriziyle karşılaşan ünlü oyuncu Yeşilçay, "İyiki doğdun Nurgül" tezahüratlarının yankılanması ile duygulandı. 

Rol arkadaşları Timuçin Esen, Burak Dakak ve Erkan Bektaş'ın ilk kutlayanlar olduğu doğum gününde, 42. yaş günü pastasını arkadaşlarının alkışları ile kesen güzel oyuncu, mumlarını üflerken de dilek tuttu. 

19-03/27/screenshot_1.png

19-03/27/screenshot_2.png

1998 yılında ekranlarda olan İkinci Bahar adlı dizide rol alarak ekranlara adım atan Nurgül Yeşilçay, oyunculuktaki 20. yılına da bu yıl girdi. Rol aldığı her dizi projesinde büyük başarıya imza atan ve neredeyse her yapımda başrol oynayan Yeşilçay,  reyting rekortmeni dizi ve ünlü yönetmenlerin sinema filminde karakterlere verdiği hayatlar ile ulaşılması zor olan bir başarıyı elde etti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin