Halka'nın Bolpaşa'sı Uğur Uzunel Kötü Kız dizisinin kadrosunda!

Kanal D ekranları için hazırlanmaya başlayan Kötü Kız dizisinin kadrosuna Uğur Uzunel katıldı. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
27 Mart 2019 - 14:01
Yeni Bölüm

ARC Yapım/Fatih Enes Ömeroğlu'nun yapımcılığında Kanal D ekranları için hazırlıklarına başlanan Kötü Kız kod adlı yazlık dizinin çalışmaları devam ederken, son olarak Halka dizisinde Bolpaşa Şener karakterini canlandıran Uğur Uzunel'in de dizinin kadrosuna katıldığı öğrenildi. 

19-03/27/ugur-uzunel.jpg

Senaryosunu Rüya İşçileri senaryo ekibinden İlker Arslan ve Barış Erdoğan'ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğuna da Serdar Gözelekli'nin oturacağı Kötü Kız kod adlı dizi, nisan ayında başlanacak olan çekimlerin ardından haziran ayında izleyici ile buluşacak.

İftira attığı Kerem'le (Çağlar Ertuğrul) evlenen Zeynep Yılmaz (Burcu Özberk) adlı genç kızın yaşadığı renkli olaylar ekrana taşınacağı Kötü Kız kod adlı yazlık dizide, Zeynep'in abisi Erkut'u, Uğur Uzunel canlandıracak.

Dizide başka hangi oyuncuların rol alacağı da cast çalışmaları tamamlandığında açıklanacak. Gelişmelerden haberdar olmak için sayfamızı takip edebilirsiniz...

Uğur Uzunel kimdir?

19-03/27/uzunel.jpg

1988'de İzmir Kadifekale'de dünyaya geldi. 2008 yılında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nde oyunculuk eğitimi almaya başladı. İzmir'de Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda oyuncu ve tiyatro eğitmeni olarak görev aldı. Görev aldığı Anthony Neilson'un Penetratör adlı oyun Stuttgart'ta düzenlenen tiyatro festivalinde iki ödül aldı. 2011'de El Yazısı ve 2012'de Evdeki Yabancılar adlı sinema filmlerinde ve 2012'de Ağır Roman Yeni Dünya televizyon dizisinde yer almıştır.

 

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin