Bir Aile Hikayesi dizisine Cihat Tamer konuk oluyor!

Fox ekranlarının sevilen dizisi Bir Aile Hikayesi'ne yeni bir oyuncu konuk oluyor.

Merve Mutlu
25 Nisan 2019 - 17:28
Yeni Bölüm

Kadrosunda: Celil Nalçakan, Songül Öden, Birkan Sokullu, Elçin Afacan, Olgun Toker, Ali Seçkiner Alıcı ve İrem Sak gibi başarılı oyuncuları buluşturan Bir Aile Hikayesi dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu konuk olmaya hazırlanıyor. 

19-04/25/cihat-tamer.JPG

Bir Aile Hikayesi'nin yeni oyuncusu:

MEDYAPIM tarafından hazırlanan ve Fox ekranlarında cumartesi akşamları izleyicinin içini ısıtan dizisi Bir Aile Hikayesi'nin kadrosuna, usta oyuncu Cihat Tamer konuk oluyor.

Yönetmen koltuğunda Murat Şenöy ve Murat Öztürk ’ün oturduğu ve senaryosunu Deniz Madanoğlu’nun yazdığı This is us dizisinden uyarlanan Bir Aile Hikayesi'nde Reyhan'ın emekli bir hakim olan babasını başarılı oyuncu Cihat Tamer canlandıracak. Oldukça kuralcı bir baba olan Tuğrul Bey, kızı için hep daha iyi bir evlilik hayal eden, Cem'in yeterli biri olmadığını düşünen biri olarak kadrodaki yerini alacak. 

Cihat Tamer'in canlandıracağı Tuğrul Bey'i, 27 Nisan akşamı yayınlanacak olan 8. bölümünde, Bir Aile Hikayesi dizisinde izleyeceğiz..

Cihat Tamer kimdir?

19-04/25/tugrul-bey.JPG

Cihat Tamer, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Akademisi'nden mezun olduktan sonra, 1959'da Bakırköy Halkevi'nde amatör olarak tiyatroya başladı. 1961'den itibaren sırasıyla Münir Özkul Tiyatrosu, Bulvar Tiyatrosu, Üç Maymun Kabare Tiyatrosu, Devekuşu Kabare, Üsküdar Oyuncuları, Dostlar Tiyatrosu ve Cihat Tamer-Ercan Yazgan Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda görev aldı. Sinema filmleri ve tv dizilerinde oynadı. Sanatçı Çasod üyesidir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin