Avlu'nun Murat'ı diziden ayrıldı! Kenan Ece'den duygusal veda paylaşımı..

Star tv'nin perşembe akşamlarında vazgeçilmezi haline gelen dizisi Avlu'nun oyuncu kadrosunda bir değişiklik daha yaşanıyor. İşte detaylar..

Merve Mutlu
26 Nisan 2019 - 11:07
Yeni Bölüm

Başrollerinde Demet Evgar (Deniz), Ceren Moray (Azra) ve Nursel Köse'nin (Kudret) yer aldığı, Star tv ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen hapishane dizisi Avlu'nun kadrosunda bir değişiklik yaşanıyor. Dizide 2 sezondur gardiyan Murat karakterine hayat veren oyuncu Kenan Ece, diziden ayrıldı.

19-04/09/murat-ve-deniz.png

Gardiyan Murat'ın, ilk başlarda karısı olan hapishane müdürü Nihal'i öldürdüğünü sandığı ancak zamanla masum olduğunu gördüğü ve artık karşı koyamadığı hisler taşımaya başladığı mahkum Deniz ile nihayete ulaşamayan iletişimi, izleyicilerde büyük beklenti yaratmıştı. Ancak Deniz'in kendilerini imkansız olarak görmesi ile aralarındaki mesafe artmıştı. 

Deniz'in her yaşadığı sorunda yanında olan ve onun için elinden geleni yapan Murat karakteri, dizide Deniz ile olan durumunda herhangi bir gelişme yaşanmaması ile büyük tıkanıklığa uğradı. 

Murat karakterinin bu durağanlaşmasının ardından, Deniz'in gençlik aşkının da diziye dahil olacağı haberleri ile Kenan Ece'nin diziden ayrılmasına karar verildi.

Avlu'nun Murat'ı Kenan Ece diziden nasıl ayrıldı?

19-04/26/kenan-ece.png

Dizinin 39. bölümünde: Deniz'in Zerrin'i indirme planı doğrultusunda Zerrin'le yakınlaşan Murat, konunun kardeşi Zeynep'in intikamı ile ilgili olduğunu öğrendi. Zerrin'den aslında hiç hoşlanmayan Murat, Deniz'le bu oyunu artık bitirmek istediğini, onunla yakın oldukça midesinin bulandığını söylerken Zerrin'in duyması ise durumu çıkmaza soktu. 

Bir anda Zerrin'in intikam listesine giren Murat, Komiser Tolga'nın "Zerrin'in cinayetleri" sözü nedeniyle büyük şüpheye düştü. Eşi Nihal'in ölümünden de Zerrin'in sorumlu olduğunu düşünen Murat, Zerrin'in kendisine yemek yaptığı ama aslında intikam günü olan günde Zerrin'e silah doğrultarak gerçekleri duymak istediğini söyledi. Ancak Zerrin ondan önce davranmıştı ve Murat'ın içkisindeki zehir Murat'ı öldürürken; Eşi Nihal'i, Azra'nın üzerine kalan Yiğit cinayetini ve Oktay'ın ölümünü de kendisinin yaptırdığını söyledi.. Ancak Murat için artık çok geçti ve zehirle birlikte hayatını kaybettii.. 

Kenan Ece, Avlu dizisinin 39. bölümünde diziye veda ederken, veda mesajı paylaşmayı da ihmal etmedi:

19-04/26/kenan-ece-1556267100.png

"Fotoğrafta olan ve olmayan Avlu’nun tüm yetenekli, çalışkan, eğlenceli kadınlarına sevgiler, selamlar! Bu kadar güzel çekilen bir işte böyle bir oyuncu kadrosuyla çalışmak bir ayrıcalık. Tüm ekip ardaşlarıma, Avlu’da emeği geçen herkese ve ekran başında izleyenlere çok teşekkür ederim! #avlu @limon_film @startv @yukselaksuofficial @hulyathegezer @safakball"

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin