Bir Aile Hikayesi Mahur kimdir?

This is us adlı diziden uyarlanan Bir Aile Hikayesi, başarılı kadrosu ve sıcacık hikayesi ile izleyici karşısına çıkıyor. Bir Aile Hikayesi Mahur kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler..

Merve Mutlu
09 Mart 2019 - 10:17
Yeni Bölüm

This is us adlı diziden uyarlanan Bir Aile Hikayesi, başarılı kadrosu ve sıcacık hikayesi ile izleyici karşısına çıkıyor. Bir Aile Hikayesi Mahur kimdir? Gerçek adı nedir?

Bir Aile Hikayesi Mahur kimdir?

19-02/25/o-t-1551092856.png

Karısı ve çocuklarıyla huzur içinde yaşayan Mahur'un büyük bir sırrı vardır: Bir süredir, kendisini cami avlusuna bırakan biyolojik babasını bulmaya çalışmaktadır. Müjdeli haberi doğum gününde alır ve babasını bulur.  Ancak babasıyla tanıştığında öğreneceği gerçekler onu büyük bir hayal kırıklığına uğratacaktır..

Bir Aile Hikayesi dizisinde Mahur karakterini Olgun Toker canlandırmaktadır. 

Olgun Toker kimdir?

19-02/25/olg.png

Olgun Toker, 12 Mart 1986 yılında Adana’da doğmuştur. Eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nde tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 2010 yılında Saklı Hayatlar filmi ile yaşamış; Kurtuluş Son Durak, Hükümet Kadın ve Küçük Esnaf sine ma filmlerinde rol almıştır.

Televizyonlarla ilk tanışması ise Son dizisi ile olmuş; Benim Adım Gültepe, Karadayı, Şeref Meselesi, Hayat Şarkısı, Hayat Sırları, Çember ve Dip dizilerinde rol almıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin