Kalk Gidelim Sinan (Cem Belevi) kimdir?

Kalk Gidelim dizisinin yeni karakteri Sinan (Cem Belevi) kimdir?

Nurşah
09 Mart 2019 - 10:14
Yeni Bölüm

Kalk Gidelim dizisini kadrosunu sevilen isimlerle doldurmaya devam ediyor. Çekimleri Muğla'da devam eden dizinin oyuncu kadrosuna Sinan karakteri ile katılan Cem Belevi kimdir?

19-03/08/cem-belevi-kalk-gidelim.jpg

Kalk Gidelim Sinan kimdir?

Dizinin yeni ismi Cem Belevi, canlandırdığı Sinan karakterini "Sinan aşkının peşinden koşan tutkulu, mert ve dürüst ve eğlenceli bir karakter bu güzel karakteri böylesine deneyimli bir kadroda oynama fikri beni çok heyecanlandırıyor." sözleri ile anlattı...

19-03/08/cem-belevi-kalk-gidelim-dizisinde.jpg

Cem Belevi kimdir?

1987 yılında dünyaya gelen Cem Belevi an itibarıyla 32 yaşındadır. İlk albümü olan "Bilmezsin" 2013 yılında piyasaya çıkmış ve kısa sürede beğeni kazanmıştır. Belevi, albümde bulunan tüm parçaları kendisi yazmış ve söylemiştir.

Brunel Üniversitesi Uluslararası İşletme mezunu olan beğenilen sanatçı Cem Belevi 2015 yılında Fox Tv ekranlarında yayınlanan İnadına Aşk adlı dizide Deniz Aras karakteri ile oyunculuk hayatına adım atmıştır. Bu projenin ardından sevilen ismi Rengarenk ve Kalk Gidelim dizilerinde de izledik...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin