Bir Aile Hikayesi sezon finali tarihi belli oldu! Sevilen dizi ne zaman ara verecek?

Bir Aile Hikayesi dizisi gelecek sezon da izleyici karşısında olacak. Sevilen dizi ne zaman sezon finali yapacak?

Nurşah
24 Nisan 2019 - 09:52
Gündem

Fox Tv ekranlarının sevilen aile dram dizisi Bir Aile Hikayesi'nin sezon finali tarihi belli oldu! Büyük bir ilgiyle takip edilen dizi Bir Aile Hikayesi ne zaman sezon finali yapacak? İşte detaylar...

19-04/24/bir-aile-hikayesi-sezon-finali.jpg

Bir Aile Hikayesi ne zaman sezon finali yapacak? 

Güneş ailesinin sevgi dolu aile fertlerinin hayatlarını izleyici karşısına çıkaran Bir Aile Hikayesi, yayınlanan hemen her bölümü ile cumartesi akşamı ekrana gelen diziler arasında yüksek sıralarda yer alıyor. İzleyiciyi kısa sürede etkisi altına alan dizi, gelecek sezon için de ekran vizesi almayı başarmış gibi görünüyor...

19-04/24/bir-aile-hikayesi-ne-zaman-bitecek-1556088095.jpg

Başarılı oyuncuların kadrosunda yer aldığı Bir Aile Hikayesi 25 Mayıs Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümü ile sezon finali yaparak izleyicilerine kısa bir süreliğine veda edecek... Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin