Yasak Elma ne zaman sezon finali yapacak? Tarihi belli oldu!

Fox ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Yasak Elma'nın sezon finali tarihi belli oldu!

Merve Mutlu
24 Nisan 2019 - 10:12
Yeni Bölüm

Başrollerinde Şevval Sam (Ender), Eda Ece (Yıldız) ve Talat Bulut'un (Halit) rol aldığı, Fox ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Yasak Elma'nın sezon finali tarihi belli oldu.

19-04/24/ysk.jpg

Yasak Elma ne zaman final yapacak?

Önümüzdeki sezonda da ekranlarda olup olmayacağı merak uyandıran Yasak Elma dizisinin gidişatı belli oldu.  Medyapım tarafından hazırlanan entrika ve aşk dolu dizi, tıpkı Çukur dizisi gibi 27 Mayıs akşamı sezon finali yapacak.

Melis Civelek ile Zeynep Soyata'nın kaleme aldığı ve Sevda Erginci, Onur Tuna ve Barış Kılıç gibi ünlü isimlerin de kadrosunda yer aldığı Yasak Elma dizisi 5 hafta sonra, ekran macerasına küçük bir ara veriyor. 

Yasak Elma bitiyor mu?

Fox'un en sevilen ve en çok izlenen dizilerinden biri olan Yasak Elma, yeni sezon onayını aldı ve 5 haftanın ardından vereceği sezon finalinin ardından, Eylül ayından itibaren yeniden ekranlarda izleyici karşısında olacak. 

Yasak Elma dizisinin konusu ne?

19-04/24/ysk-elm.jpg

Zeynep (Sevda Erginci) ve Yıldız (Eda Ece) birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la (Şevval Sam) tanışınca değişir. Ender, Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan (Talat Bulut) kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız’a hayatının teklifini sunmuştur.

Yıldız’ın hayatında bunlar olurken, Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir (Onur Tuna) tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan’ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep’in bilmediği şey ise Alihan’ın Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır.

Yıldız’ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep’i de etkileyecektir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin