Bir Aile Hikayesi'nde Behiye kim? Mahur'un annesi mi? 9. bölüm fragmanı yayınlandı!

Bir Aile Hikayesi dizisinde Behiye karakterini canlandıran oyuncu Servet Pandur kimdir? Hakkında merak edilenler...

Nurşah
03 Mayıs 2019 - 17:39
Yeni Bölüm

Bir Aile Hikayesi merakla beklenen yeni bölümü ile 4 Mayıs Cumartesi akşamı izleyici karşısında olacak... Sevilen uyarlama dizinin yeni bölümünde izleyeceğimiz Behiye karakteri kim? Karakteri canlandıran usta oyuncu Servet Pandur kimdir?

19-05/03/bir-aile-hikayesi-behiye.jpg

Bir Aile Hikayesi Behiye kimdir? 

Ekrana gelen son bölümün son sahnesinde, işler tam yoluna girmişken Behiye'nin ortaya çıkması büyük bir şaşkınlık yarattı. Mahur, Şakir ile ilgili tüm sırları öğrendiğini düşünürken aniden kapıda beliren Behiye'nin, Şakir'in eşi olduğunu söylemesi yeni gizemlerin de ortaya çıkacağını düşündürdü...

9. bölüm fragmanında ise; Şakir'in Behiye ile dertleştiğini ve ona oğlunu anlattığını izledik. Dizinin ekrana gelen ilk bölümlerinde Mahur'un annesinin öldüğü söylense de, yeni karakterin Mahur'un annesi olup olmadığı da büyük bir merak uyandırdı... Behiye hakkındaki detayları ekrana gelecek olan yeni bölümde öğreneceğiz...

19-05/03/bir-aile-hikayesi-servet-pandur.jpg

Servet Pandur kimdir?

27 Mart 1970 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen usta isim an itibarıyla 49 yaşındadır. Eğitimini Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü’nde tamamlamıştır. İlk oyunculuk deneyimini 1999 yılında rol aldığı Çarli dizisi ile yaşamış; ilerleyen dönemlerde ise İçimdeki Fırtına, Yılanların Öcü, Kalbim Yangın Yeri, Fatmagül’ün Suçu Ne?, Kod Adı Kaos gibi önemli projelerde yer almıştır.

Bir Aile Hikayesi 9. bölüm fragmanı 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin