Nesrin Cavadzade Yasak Elma dizisine katıldı!

Başarılı ve güzel oyuncu hakkında son zamanlarda bambaşka dizilerle ilgili iddialar çıkıyordu. Nesrin Cavadzade'nin yeni dizisi nihayet belli oldu!

Merve Mutlu
03 Mayıs 2019 - 17:28
Yeni Bölüm

Son olarak Fox ekranlarında yayınlanan Bizim Hikaye dizisinde canlandırdığı Tülay karakteri ile büyük beğeni toplayan ve ismi sürekli bazı dizilerle eşleştirilen Nesrin Cavadzade'nin sır gibi saklanan yeni dizisi nihayet belli oldu.

19-05/03/yasak-elma.png

Nesrin Cavadzade Yasak Elma'da!

Güzel oyuncunun sır gibi saklanan yeni dizisi Yasak Elma dizisi çıktı. Yakın zamanda bir internet dizisi için daha kamera karşısına çıkacak olan Cavadzade, 27 Mayıs akşamı sezon finali yapacak olan Yasak Elma dizisinde Şahika karakteri ile ekranlarda olacak. 

Pazartesi akşamları Fox ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin, 6 Mayıs Pazartesi gününde yayınlanacak olan 44. bölümünün ardından, Cavadzade'yi de dizide görmeye başlayacağız. 

19-05/03/cavadzade.png

MEDYAPIM’ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu ve senaryosunu Melis Civelek – Zeynep Soyata’nın kaleme aldığı ‘’Yasak Elma’’ dizisinde hem asil ve güzel, hem de hırslı ve iddialı bir karakter ile yani Şahika ile Nesrin Cavadzade'yi, kendisini Ender (Şevval Sam) ve Yıldız (Eda Ece) karakterlerinin karşısında bulacak olan bir karakter olarak göreceğiz. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin