Bir Aile Hikayesi'nin oyuncuları sezon finalini kutladı!

Fox'un sevilen dizisi sezon finaline girdi, son bölümü kutlama ile taçlandırdılar..

Merve Mutlu
30 Mayıs 2019 - 16:38
Magazin

Başrollerinde Elçin Afacan, Olgun Toker ve Birkan Sokullu'nun rol aldığı, Fox ekranlarında yayınlanan This is us dizisinden uyarlanan Bir Aile Hikayesi dizisi sezon finaline girdi.

19-05/30/bir-aile.png

Geçtiğimiz cumartesi akşamı yayınlanan 12. bölüm sezon finali ile ekrandaki macerasına kısa bir ara veren Bir Aile Hikayesi dizisinin elde ettiği başarıyı kutlamak için tüm ekip Feriye Sarayı, Ortaköy’de bir iftar yemeğinde bir araya geldi.

Fox yöneticilerinin, oyuncuların ve tüm dizi ekibinin katıldığı iftar davetinde sezon finali hep birlikte izlendi, gecenin sonunda ise pasta kesilerek keyifli anlar yaşandı.

19-05/30/celil-nalcakan.png

Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker ve Elçin Afacan’a, İrem Sak, Alper Saldıran, Ali Seçkiner Alıcı, Serkan Ercan, Ezgi Eyüboğlu ve Servet Pandur gibi sevilen oyuncuların yanısıra çocuk oyuncuların da dahil olduğu davet aynı zamanda, 12. bölümdeki sezon finalinde ölen Cem karakterini canlandıran Celil Nalçakan'a veda niteliği de taşıyordu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin