Swamp Thing dizisi yarın başlıyor! Swamp Thing konusu ve fragmanı!

DC Universe platformunun Titans ve Doom Patrol'un ardından merakla beklenen dizisi Swamp Thing için geri sayım artık sona erdi! Swamp Thing dizisinin konusu, fragmanı, posteri...

DC Universe dijital yayın platformunun Titans ve Doom Patrol'un ardından izleyiciyle buluşturmaya hazırladığı üçüncü dizisi "Swamp Thing" için bekleyiş sona erdi.

SWAMP THING 31 MAYIS'TA BAŞLIYOR!

İlk sezonu 10 bölümden oluşacak dizi ilk bölümüyle 31 Mayıs Cuma günü DC Universe platformundaki yerini alacak ve bölümler her Cuma günü yayınlanmaya devam edecek.

19-05/30/swamp-thing-poster.jpg

"SWAMP THING" KONUSU

Len Wein ve Bernie Wrightson ikilisince yaratılan Swamp Thing isimli çizgi romanının uyarlaması olan yapımın konusu şöyle:

Uyarlama senaryosu Mark Verheiden ve Gary Dauberman tarafından gerçekleştirilen dizinin hikayesi; üstün empati yeteneğine sahip bir Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi araştırmacısı olan doktor Abby Arcane'in (Crystal Reed), doğup büyüdüğü Louisiana'daki küçük bir kasabada ölümcül bataklıktan doğan bir virüsü araştırırken; bataklığın mistik ve korkunç sırları sakladığını ve artık kimsenin güvende olmadığını keşfetmesiyle gelişen olayları konu ediniyor.

19-05/30/swamp-thing-dizisi.jpg

"SWAMP THING" OYUNCU KADROSU

Swamp Thing'in oyuncu kadrosunda Reed'e Andy Bean, Maria Sten, Virginia Madsen, Jennifer Beals, Will Patton, Kevin Durand, Henderson Wade, Ian Ziering ve Jeryl Prescott gibi isimler eşlik ediyor.

19-05/30/swamp-thing-dizisi-izle.jpg

James Wan'ın Atomic Monster'ı ve Warner Bros. Television ortak yapımcılığında hazırlanan Swamp Thing'in ilk bölüm senaryosu Mark Verheiden ve Gary Dauberman tarafından kaleme alınırken; bölümün yönetmen koltuğunda Len Wiseman oturuyor.

"Swamp Thing" uzun fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin