Kuzgun sezon finalinde intihar eden Dila ölecek mi? Burcu Biricik diziden ayrılıyor mu?

Star tv'nin sevilen dizisi Kuzgun geçtiğimiz akşam sezon finali yaptı. Dila ölecek mi?

Merve Mutlu
30 Mayıs 2019 - 15:00
Yeni Bölüm

Başrollerinde Burcu Biricik ve Barış Arduç'un rol aldığı, Star tv ekranlarında çarşamba akşamları yayınlanan sevilen dizi Kuzgun, geçtiğimiz akşam sezon finali yaptı.

19-05/30/kuzgun-16.jpg

Kuzgun sezon finalinde neler oldu?

Kuzgun dizisinin sezon finali yaptığı 16. bölümde: Behram, Ali'nin Meryem'i kaçırmasını sağladı. Bu oyunun ardından, Rıfat'a kurulan düzeneğin aynısını Meryem'e de kurdu. 

Annesinin limanda bir konteynerin içinde olduğunu öğrenen Kuzgun, adeta zamanla yarıştı ve Cihan'ın yardımıyla demiri kesecek birini bularak silahın ateşlenmesine 1 saniye kala annesini kurtardı. Kuzgun ve annesi yıllar sonra ilk kez bu olay sayesinde yakınlaştı ve Kuzgun "anne" demeye başladı.

19-05/30/sezon.jpg

Kuzgun, annesinin kaçırılmasının arkasında aslında Behram olduğunu anlayınca önce Ali'yi bularak eline ateş edip ondan hesap sordu. Behram'a doğru yola çıktı.

O sırada Dila da başka bir planın içindeydi. Ferman Koru ile anlaşarak Behram'ı ona vereceğini söylemişti. Behram'a da bir oyun oynayarak Ferman'ı ona vereceğini söyledi.

19-05/30/dila-ve-kuzzgin.jpg

Dila'nın Behram'ı öldürmesi için handakiler bayıltılmıştı Ferman tarafından. Behram'ı terasta bulan Dila, silahını çekti. Dila'ya, kendisini öldürürse ailesinin öleceğini söyledi ama Dila pes etmedi. Tam vurmak üzereyken Kuzgun geldi ve Dila'yı vazgeçirmek için “Eğer Behram’ı vurursan, Ali’yi öldürürüm, Cihan şu anda yanında” dedi. Silah inmişti. Ancak bir anda kendi silahını Behram'a doğrultan Kuzgun, “Ben artık karanlığın ta kendisiyim, ben sen oldum” diyerek Behram’ı vurdu...

Dila şok geçirdi. Kendi yaptıklarına ve yapmak istediklerine anlam veremeyen Dila, silahını alıp göğsüne tuttu. Kuzgun, önünde diz çöktü, onu sevdiğini söyledi, önce beni vur dedi ama Dila, “İçimdeki bu karanlıkla yaşayamam artık. Seni kalbinden vuracağım demiştim” diyerek kendisini göğsünden vurdu.

19-05/30/dila-vuruldu.jpg

Dila kanlar içinde yere düşerken, Kuzgun onu kollarına alıp acıyla bağırdı...

Kuzgun Dila öldü mü? Burcu Biricik diziden ayrılıyor mu?

Star TV ekranlarında Barış Arduç ile Burcu Biricik'i bir araya getiren sevilen dizi projesi Kuzgun'un sezon finaline, Dila'nın kendisini göğsünden silahla vurması damga vurdu. Artık yaptıklarına ve yapmak istediklerine dayanamayan Dila, Kuzgun'un kendisini sevdiğini itiraf etmesinin ardından "Seni kalbinden vuracağım demiştim" diyerek kendini vurdu.

19-05/30/burcu-biricik.jpg

"Dila ölecek mi?" sorusu da büyük merak konusu oldu. Dizinin başrol oyuncusunun diziden ayrılacağına dair hiçbir kulis konuşması ya da açıklama yapılmadı. Burcu Biricik de veda paylaşımı yapmadı. Eylül ayında devam edecek olan Kuzgun dizisinde Dila ölmeyecek, Biricik de diziden ayrılmayacak.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin