Söz dizisi belgesel ile geri dönmeye hazırlanıyor!

Sevilen dizi Söz'ün belgeseli izleyici karşısında olmaya hazrlanıyor! İşte detaylar...

Nurşah
30 Mayıs 2019 - 14:45
Gündem

Geçtiğimiz pazartesi akşamı final bölümü ile ekrana gelen ve izleyicilerine veda eden Söz dizisinden beklenmedik bir sürpriz geliyor! Sevilen dizinin belgeselinin çekileceği duyuruldu!

19-05/30/soz-dizi-belgesel.jpg

Söz dizisinin belgeseli geliyor!

Tolga Sarıtaş, Deniz Baysal, Mustafa Yıldıran, Nihat Altınkaya ve Meriç Aral gibi döneminin sevilen oyuncuları kadrosunda bir araya getiren Söz dizisi uzun bir ekran yolculuğunun ardından 27 Mayıs Pazartesi akşamı ekrana gelen bölümü ile final yaparak izleyicilerine veda etti. Yayınlanan her bölümü tutku ve heyecanla takip edilen Söz'ün finalinin ardından, dizinin sıkı takipçileri ise büyük bir üzüntüye kapıldılar...

Söz'ün hayranlarını sevindirecek bir video ise geçtiğimiz gün izleyicinin karşısına çıkartıldı. Videoda bulunan "Hikayemiz bitti ama size anlatacaklarımız var! Hiçbir yerde görmediğiniz çok özel görüntülerle, #Söz belgeseli çok yakında!" cümleleri izleyiciler tarafından büyük bir sevinç ve heyecan ile karşılandı. Şimdi gözler, Söz dizisinin belgeseline çevrildi! Yayın tarihi ile ilgili olarak henüz bir açıklama paylaşılmadı. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin