Diriliş Ertuğrul'un eski oyuncusu Esra Bilgiç'ten Şule Çet anısına fotoğraf paylaşımı..

Diriliş Ertuğrul'un Halime Hatun'u Esra Bilgiç oldukça anlamlı bir paylaşım yaptı..

Merve Mutlu
30 Mayıs 2019 - 14:03
Magazin

TRT1 ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz akşam final yapan Diriliş Ertuğrul dizisinde uzun bir süre Halime Hatun karakterini canlandıran oyuncu Esra Bilgiç, çok anlamlı bir sosyal medya paylaşımı yaptı.. 

19-05/30/ule.png

Vahşice öldürülen ve davası hâlâ devam eden öldürülen genç kadın anısına paylaşım yapan Bilgiç, paylaşımın açıklama kısmına da yalnızca Şule Çet yazarak büyük bir mesaj verdi. Görselde, bir plazanın 20. katından atılarak hayatını kaybeden Çet'in, düşmemesi için kadınların gerdikleri örtülerle ona destek olmaya çalıştıkları anlamlı bir çizim yer alıyordu...

Şule Çet'e ne olmuştu?

19-05/30/ule-cet.jpg

Şule Çet, 23 yaşında Gazi Üniversitesi Sanat-Tasarım Fakültesi tekstil tasarımı bölümü 2. sınıf öğrencisiydi. Bir yandan okuyup bir yandan çalışırken, yarı zamanlı çalıştığı yerden kovulmuştu. Bunun üzerine çalıştığı yerin ortaklarından olan Çağatay Aksu isimli şahsın Şule'yi "gel abicim hallederiz benim yanımda çalışırsın" diye görüşmeye çağırması ve Çet'in gitmesinin ardından, Şule'nin attığı ''buradan çıkamıyorum, adam bana takmış. bırakmıyor” mesajı büyük bir delil olmuştu.

19-05/30/et-davasi.jpeg

Saat 04:00 sularında Şule 20. kattan aşağıya düşüp ölmüş, olay kayıtlara intihar olarak geçmişti. Ancak 4 Temmuz tarihinde sonuçlanan ancak içeriğine yeni ulaşılan otopsi raporuna göre Şule ters ilişkiye zorlanmış, anal bölgesinde yırtılmalar ve bağırsak dokusunda bozulmalar mevcut haldeydi. Vücudunda darp izleri, kanında uyku getirici madde, tırnaklarının arasında ise Çağatay Aksu'nun deri kalıntıları vardı.

Şule Çet'in davası hâlâ devam ediyor.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin