Diriliş Ertuğrul Fetih Suresi ile final yaptı!

Sevilen televizyon dizisi Diriliş Ertuğrul 5 sezonluk ekran macerasını dün akşam sonlandırdı!

Nurşah
30 Mayıs 2019 - 12:20
Gündem

TRT 1 ekranlarının yayınlandığı her bölümü ile reyting listelerinin daimi birincisi haline gelen sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul final bölümü ile dün akşam izleyici karşısına çıktı! Sevlen oyuncular ve dikkat çekici tarihi konusu ile 5 sezondur izleyici ile buluşan Diriliş Ertuğrul'un final bölümüne ise son sahnede okunan Fetih Suresi damgasını vurdu!

19-05/30/dirilis-final-bolumu.jpg

Diriliş Ertuğrul'un son sahnesi ilgi çekti!

Nefes kesen bir final bölümü ile ekrana gelen Diriliş Ertuğrul dizisi hem total hem de AB gruplarında birinci sırada yer aldı ve ekran macerasını yine liderlikle sonlandırdı. Heyecanla takip eden dizinin final bölümünün son sahnesinde okunan Fetih Suresi de geceye damgasını vurdu!

19-05/30/dirilis-fetih-suresi.jpg 

Ertuğrul Bey ve alpleri, göç yolculuğuna çıktılar. Ertuğrul Bey bu sahnede, kutlu yolculuklarını şu sözlerle açıkladı:

Ey dünya semasını yıldız ziynetleri ile süsleyen, ey bulutları yürüten, ey toplanmış orduları bozguna uğratan Allah'ım... Sen ki karanlığın ardında nice güneşler gizleyensin. Dağılmış İslam alemi bir aydınlık, bir umut, bir kurtuluş bekler. Bizi bu kurtuluşa vesile eyle, bizi bu yüce davanın sancaktarı eyle. O kutlu sancağın altında alem-i İslamı bir kılmayı bize nasip eyle. Mahmuzlayıp dört bir yana sürülen atlarımızı eşkin eyle. Adalet için kalkan kılıcımızı kavi eyle. Üstümüzde parıldayan bu güneş, yurdumuza doğacak aydınlığın habericisi olsun. Yalnız bu günü değil, önümüzdeki nice asırları aydınlatacak yepyeni bir günün başlangıcı olsun...

Bu sözlerin ardından son sahnesi ile ekrana gelen Diriliş Ertuğrul dizisinde duru bir sesle okunan Fetih Suresi de izleyici tarafından beğeni ile karşılandı ve güzel yorumların yapılmasına vesile oldu...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin